Sveronikaeva kérdése:
Mi a démon idézések hátrányai?
Figyelt kérdés
csak kérdezem nem akarok démont idézni2014. márc. 21. 14:15
11/23 anonim válasza:
tudtam én hogy számíthatok rád tesa...
peace!
12/23 anonim válasza:
anyudék észreveszik hogy krétával rajzoltál egy pentagrammot a padlóra,lebasznak egyet aztán sikálhatod le.
13/23 A kérdező kommentje:
nem nagyon érdekelnek a szüleim
2014. márc. 21. 15:41
14/23 anonim válasza:
egy hatranya mindenkepp van: totalisan hulyenek fognak nezni, hogy hiszel a demonokban. tul sokat nezed a tv-t szerintem.
15/23 anonim válasza:
Semmi. Ötös nyugodtan írhat, hogy "te sem vagy fejlett sipirituálisan", de ezzel semmire sem megy. Kérem, valamelyik "felébredt" "zseni" adna bizonyítékot, vagy magyarázatot arra, hogy mi is egy démon? Örömmel megcáfolom.
névte2en
16/23 anonim válasza:
Előnyökhöz juthatsz egy démon segítsége által a fizikai síkon, azonban valamilyen árat mindig kér érte. Általában az energiáddal fizetsz, maradandó döntés, előre gondolkozz.
17/23 anonim válasza:
Egyvalamire vigyázz, kérdező! Ha levelet kapsz a mailer-daemon-tól ne válaszolj rá. Örökké elvész a lelked, ha megteszed.
18/23 anonim válasza:
#17 best válasz evör :D
hogy válaszoljak is: annak nincs hátránya, ami nincs
20/23 anonim válasza:
Szkeptikusok, kíváncsi lennék közületek hányan hisznek istenben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!