Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Goth, Dark, Vampir, Démon,...

DanteSoS kérdése:

Goth, Dark, Vampir, Démon, van valaki akit ezek érdekelnek?

Figyelt kérdés
olyan emberekkel szeretnék ismerkedni akiket ezek a dolgok stilusok érdekelne barátokat próbálok szerezni szóval ha van valaki irjon.

2014. márc. 18. 13:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A többivel még nincs is gond, de mi a jó a démon irányzatban. Miért jó ez?
2014. márc. 18. 14:06
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem azsem rossz az egyik legjobb barátom sátánista
2014. márc. 18. 14:19
 3/14 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy miért kell a sátánt meg a démonokat imádni.
2014. márc. 18. 14:31
 4/14 A kérdező kommentje:
azért nem érted mert nem tudsz semmit se a sátánizmusról se a démonokról rögtön elkönyveled magadban hogy keresztény ellenes szekta pedig távolabb nem is állhatna tőle, előitéletes vagy gondolom a templomban kimosták az agyad szakits rá egy kis időt és nézz utánna a démonoknak és ráfogsz jönni nem mind gonosz nem mint akar ártani az embereknek és pogány lények semmi közük a kereszténységhez
2014. márc. 18. 14:49
 5/14 anonim ***** válasza:

Egy sátánista leszólja a keresztényt hogy agymosott?

Bagoly mondja verébnek.

2014. márc. 18. 16:27
 6/14 anonim ***** válasza:

Engem érdekelnek ezek a stílusirányzatok, de csak azért mert kíváncsi vagyok rájuk. Amúgy eszemben sincs bármelyikhez tartozni. Csak érdekel hogy miként gondolkodnak akik ezt képviselik. Ha így oké, akkor írj privátot.

Amúgy jó a neved! Dante a BEST!

2014. márc. 18. 16:34
 7/14 anonim ***** válasza:
41%

Te jössz ez előítélettel, és beszélsz nekem, hogy teeee keresztény.... Állítottam én bármit is a vallási nézeteimről????

Nha ki van tele előítélettel? Én nem minősítettem semmit és senkit, de te azonnal minősítesz.

2014. márc. 18. 17:42
 8/14 A kérdező kommentje:
francokat nem minősitettél amúgy meg nem vagyok sátánista de te igen is elitéled a sátánistákat miközben nem tudsz róluk semmit és én csak feltételeztem rólad valamit amit bátran megcáfolhatsz nem jelentettem ki hogy ez az igazság csak a viselkedésedből ez jön le ennyi és elegem van azokból akik nem tudnak semmit se a sátánizmusról se a démonokról és még is kritizálják és igen is te kritizáltad
2014. márc. 19. 00:46
 9/14 anonim válasza:
Szia. Emo vagyok, ha szeretnél, írj:)
2014. márc. 19. 09:08
 10/14 anonim ***** válasza:
írhatsz ha akarsz (: engem érdekelnek a vámpírok
2014. márc. 19. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!