Szeretnék vmi jó könyvet olvasni. Tudnátok vmit ajánlani? 17 éves lány vagyok, már nem igazán érdekelnek a vámpír-sztorik, de szerelmes történet lehet.
Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 19:49
1/7 anonim válasza:
Jean Auel A Föld gyermekei c. regénysorozatot ajánlom. Eddig 3 rész jelent meg újból: A Barlangi Medve népe, A Lovak Völgye, A mamutvadászok.
2/7 anonim válasza:
Wass Albert- A funtineli boszorkány
Jane Austen- Büszkeség és balítélet és Emily Bronte- Üvöltő szelek, ha még nme olvastad, Stendhal- Vörös és fekete
3/7 anonim válasza:
Simone Elkeles - Tökéletes kémia
4/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. dec. 26. 12:28
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
köszi:))
2012. jan. 7. 12:39
7/7 anonim válasza:
Hát, én 15 vagyok, de lehet, hogy tetszene a Szent Johanna gimi sorozat. Próbáld ki, remélem beválik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!