Még hogy nem létezik a vonzás, meg agykontroll? Bizonyíték is van?
Tegnap este volt a híradóban az az angol házaspár, ahol a férfi, 104 millió fontot, nyert a lottón.
Azt nyilatkozta, előtte nap , már mindenkinek mondta, hogy ő másnap nem fog menni dolgozni, mert milliomos lesz.És másnap az ő számait húzták ki, és a felesége is így tett.
Akkor hogy is van ez a dolog a megérzésekkel és agykontrollal?
Honnan tudta hogy nyerni fog?
igen, ezeket a szép monológokat már megszokhattuk a paranormális álláspontot képviselőktől.
hímeznek hámoznak a mondanivalóval, szépen leírva mindent, meg csűrvecsavarva a saját ízük és kedvük szerint, de a lényegen nem változtat, az angol úriember nyert a lottón,úgy hogy utólag, azt mondta előre tudta.
lehet azon agyalni én mit írtam (csapba sz@rni, sz@rba csapni, nem mindegy), vagy mi nem lehet e esemény mögött, de egyvalami nem változik, akármit is írtok, itt a bizonyíték a jövőbelátás, vagy valami más pszichikus erőre, vagy arra, hogy hétmilliárd emberrel rengeteg valószínűtlennek tűnő eset történhet, aminek semmilyen paranormális oka nincs, hiszen előre tudta hogy nyerni fog, és nyert is.
aki itt neki áll ezt kritizálni, mutassa be, esetleg, neki is megy, és lehet kritizálni... (Tényleg a jövőbelátás tényét sokkal könnyebb demonstrálni, mint azt, hogy ilyen erő biztosan nem létezik.)
ettől jobb példa nem is kellett volna főműsoridőben, hogy igenis létezhet az, hogy kis valószínűségű események is bekövetkeznek szinte biztosan.
Ha ilyen körülmények között, egy ellenőrzött kísérletben mutatja meg a képességeit, akkor pedig lesz egy tudományosan alátámasztott bizonyíték az ezotéria mellett.
És James Randi 1 millió dolláros felajánlása ellenére még senki sem tudta ezt egy igazoltan hiteles kísérletben bizonyítani.
Decipitaur
40. válaszíró 80%os.
mindenki elfehéredne, ha ennyit nyerne, attól még hogy tudta előre, ekkora nyeremény mindenkiből mást váltana ki.
a csodákat, vagy megmagyarázhatatlan dolgokat, nem szokta duplikáció kísérni, de akkor is megtörtént.
nehéz elfogadni, főleg racionális gondolkodóként, hogy valaki előre tudta hogy nyer, és nyert, de ez van, megtörtént.Inkább ez hitet ad, majd olyanoknak, akik már átéltek ilyen és ehhez hasonló dolgot, hogy nincsenek egyedül ilyen képességekkel.
az, hogy a szkeptikus tábor, tudományos kísérletet várna egy ilyen esemény után, miért is kellene, ő már nyert, abból hogy vagy tudta milyen számokat kell megtenni, és azokat húzzák ki, vagy a sorsolást látta előre, és azt tudta, hogy az ő számait fogják kihúzni.akármelyik is volt, itt egy ember , aki legalább beszélt arról, amit sokan, még elismerni is alig mernek, pedig létezik, paranormális erők, vagy képességek.
" volt, itt egy ember , aki legalább beszélt arról, amit sokan, még elismerni is alig mernek, pedig létezik, paranormális erők, vagy képességek.
"
Kedves Kérdező!
Még egy apróság: Egyetlen ember állítja, hogy itt paranormális erő van a háttérben: Te.
A nyeremény két okból volt hírértékű:
1. A nyertes a nevét adta a nyereményhez, ami ritka.
2. Nagy-Britannia történetében ez negyedik legnagyobb lottónyereménye.
Te vagy az, aki a magyar híradás végén elhangzott félmondatba akarsz belelátni valamit. Gondolkozz el ezen is!
"neki nem lehet olyan élete, mint amit elképzelt, nehogy már az igaz legyen, hogy valaki megtudta előre mondani, hogy nyert a lottón."
Kedves Kérdező! Én nem személyeskedtem veled, te se tedd! Akármekkora sz@r is az életem, egy lottónyeremény nem segítene rajta hosszú távon. De ezt már fentebb írtam.
üdv:további szép napot.
majd lesz még más is, aki hozzászól, ha érdekli a téma.
utolsó, te meg a tudomány...valószínűleg annyi közöd van hozzá, mint nekem, SEMMI!
de azért jó erőlködést.de tudod, ha nem lehet megismételni, mert a tudomány szerint ezt kellene, akkor pedig csodatétel volt, ami viszont nem ismétlődik soha!
Én egyszer megálmodtam pontosan egy kérdést a dolgozatban.
Egy balesetemkor rossz előérzetem volt egész nap.
Akkor ez elvileg ilyen dolog.
És?
Millió eset volt amikor nem bizonyosodtak be a sejtéseim..
tegnap 09:52
Csodák nem léteznek!
11:41
csodák pedig vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!