Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Még hogy nem létezik a vonzás,...

Még hogy nem létezik a vonzás, meg agykontroll? Bizonyíték is van?

Figyelt kérdés

Tegnap este volt a híradóban az az angol házaspár, ahol a férfi, 104 millió fontot, nyert a lottón.

Azt nyilatkozta, előtte nap , már mindenkinek mondta, hogy ő másnap nem fog menni dolgozni, mert milliomos lesz.És másnap az ő számait húzták ki, és a felesége is így tett.

Akkor hogy is van ez a dolog a megérzésekkel és agykontrollal?

Honnan tudta hogy nyerni fog?

2014. márc. 20. 21:56
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
58%

Kedves Kérdező!

Hidd el, hogy feleennyi kérdésre sem tudtam volna itt válaszolni, ha nem tudnám használni a Guglit. Angol nyelven keresni pedig a google.hu is tud, hogy egy szomorú hírt is közöljek.

[link]

És igen, ez az eset is igazolja, hogy a szkeptikusok teljes joggal kérik, hogy az szolgáljon forrással, aki állít valamit.

Te azt állítod:

"de akkor is előtte való nap felmondott, mondván, holnap milliomos lesz.."

Ez nem hangzik el a videóban. Csak akkor mondott fel, amikor már megvolt a nyeremény.

Ez viszont elhangzik:

"Kezdetben sem ő, sem a családtagjai nem hitték el, hogy megütötték a főnyereményt"

Meg ez is:

"...mindig is érzete egyszer majd nagy nyeremény üti a markát."

Neil Trotter tehát minimum "skizofrén", de egy biztos: nem jós. Mondom, ez kábé a kollégám szintje, ő is hetente bejelenti, hogy "Nem baj, majd nyerünk a lottón!"

2014. márc. 21. 11:14
 12/54 anonim ***** válasza:
A felesége mondott fel te vakegér, fél órával az interjú előtt. És ha te tényleg akkora sötét vagy, hogy azt hitted az interjú abban a másodpercben történt, amikor nyert akkor nem igazán tudok mit mondani.
2014. márc. 21. 11:16
 13/54 A kérdező kommentje:

na megjöttek a szkeptikusok...

kicsit rosszul tudtam, de most hogy vissza néztem, előtte nap mondja a csávó a kollegáinak, hogy milliomos lesz, na itt a bizonyíték!

előre tudta, és ezt le sem lehet tagadni!

telepátia, vagy jövő érzékelés, vagy esetleg tudta befolyásolni, milyen számok legyenek kihúzva, mindegy is, neki sikerült.

és lehet hurrogni!:)

2014. márc. 21. 11:22
 14/54 anonim ***** válasza:

"kicsit rosszul tudtam,"

Nem kicsit, nagyon.

Nem felmondott, csak azt mondta, hogy holnap milliomos lesz. Amit másnap maga sem hitt el. És amit hetente százezrek mondanak lottóhúzás előtt.

De akkor is Vonzás törtvénye, és a szkeptikusok tehetnek mindenről.

Beeee!

2014. márc. 21. 11:26
 15/54 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
60%

Asszem nyílik a bicska a zsebemben!

Te vagy nem érted, vagy nem akarod érteni!!!

A fickó a nyeremény után mondta, hogy ő ezt bejelentette a kollégáinak.

Ilyet bárki tud mondani utólag, de már többen írták itt, hogy ilyet a kollégái is szoktak mondani! Ha netán bejön, az akkor sem bizonyít semmit.

Ez nem szkeptikusság kérdése, hanem józan ész kell hozzá.

Arról nem is beszélve, hogy a te leírásod egész más, mint ami a klipben látható. Szépen kiszinezted, kb így készül a pletyka.

2014. márc. 21. 11:26
 16/54 A kérdező kommentje:
vonzás agykontroll, erre is írtam, hogy itt a bizonyíték, remélem ír egy könyvet, hogy mindezt hogy tudta elérni, milyen technikát alkalmazott!
2014. márc. 21. 11:27
 17/54 A kérdező kommentje:

profikám, nincs itt kiszínezve...előtte nap mondta hogy milliomos lesz, csak arra emlékeztem rosszul, hogy mikor mondott fel...

de a lényeg, ott van, előre tudta, és meg is nyerte.

lehet nézelődni, irigykedni, itt a bizonyíték!

és végre első kézből van egy!!!

na kis szkeptikusok most mi van??processzor lefüstölt?

2014. márc. 21. 11:29
 18/54 anonim ***** válasza:

Az ilyen dolgok véleményem szerint egyedül és kizárólag csak akkor valóságosak, ha velem történnek.

Rád vetítve:

ha veled megtörténik ez, akkor valóság.

...ha nem történik meg, akkor (számodra) csak maszlag.

2014. márc. 21. 11:36
 19/54 anonim ***** válasza:

Kívül ellen-erőfeszítés van... ha kívül történik meg, az valójában azt jelenti, hogy veled soha nem fog megtörténni.

Ez a világ így működik.

...és most egy olyan információt mondtam el, amin érdemes elgondolkodni. (!)

2014. márc. 21. 11:38
 20/54 Agytörzsi Prof. ***** válasza:

Nem lefüstölt te növény földalatti része!

Egyszerűen nem vitatkozom veled tovább, mert ahogy egy tanárom mondta anno: "hülyével ne vitatkozz, mert legyőz a rutinjával".

Igen, meggyőztél. Mától hiszek a csodákban. Most dőlj hátra, facsarj egy önelégült mosolyt az arcodra és mondd:

Hú de fasza csávó voltam megint, megtérítettem pár embert!

2014. márc. 21. 11:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!