Mondanátok tapasztalt történeteket ezekkel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Akik már foglalkoztak mágiával, vagyis "varázsoltak", idéztek, jósoltak stb. Jártatok sikerrel? (én hiszek benne) . Ezért lennék kiváncsi, úgymondd élménybeszámolóra. :)2014. márc. 14. 23:13
11/12 Laylah válasza:
Ez viccesen fog hangzani, de David Carradine Tai Chi videóját csináltam, és csak úgy jött. :) Nem tudtam, hogy ilyen hatása van, első alkalommal azt hittem, csak én pörögtem túl, másodjára már gyanús volt, harmadjára meg annyira benne voltam, hogy fél órából 20 percet tudtam megcsinálni, mert túltöltődtem... :) Ha kell a linkje, megadom, de privátban, mert ide nem engedi beilleszteni. :)
12/12 anonim válasza:
Megköszönném ha belinkelnéd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!