Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mondanátok tapasztalt történet...

Mondanátok tapasztalt történeteket ezekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Akik már foglalkoztak mágiával, vagyis "varázsoltak", idéztek, jósoltak stb. Jártatok sikerrel? (én hiszek benne) . Ezért lennék kiváncsi, úgymondd élménybeszámolóra. :)

2014. márc. 14. 23:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én éveken át foglalkoztam még tizenéves koromban ezzel. Vettem sok könyvet, kipróbáltam, amit tudtam, de szigorúan fehér mágiát. Nem csak egyszerű formulákat, hanem egyfajta beavatást is: megadott útat bejárva az egész énemet megváltoztattam. A jósláshoz mindig óvatosan álltam, illetve kevesebb figyelmet fordítottam rá. Mindezekkel próbáltam a hétköznapjaimat is feldobni, a kisebb nehézségeken átsegíteni magam, mert mégis csak felelmelő a gondolat, hogy a csoda megtörténhet, és én magam idézhetem elő.

Aztán nem történt az égvilágon semmi.

2014. márc. 15. 01:03
 2/12 anonim ***** válasza:
Fehér, "zöld"-fekete, mágia létezik. Bárki képes elsajátítani ezen képességeket, csupán idő kérdése.
2014. márc. 15. 02:43
 3/12 Laylah ***** válasza:

Nincs fekete és fehér. Olyan tett nem létezik a világban, ami mindenkinek jó vagy rossz lenne.

Kérdésre válaszolva: igen. Jósolni rendszeresen szoktam magamnak, utóbbi időben 1-2 GYK-s embernek is megtettem (bár hozzátettem, hogy soha nem jósoltam ismeretleneknek, mégis olyan dolgokat mondtam nekik kártya alapján a múltról, amik valósak és nem tudtam róla), de nem akarok rászokni és a GYK jósnője lenni. Maradok démon-védő. :) Rövid tanulmányom alatt, mikor egy ismerősöm tanítgatott alkalmanként, többször kérte, hogy idézzek meg egy lényt, de nem tettem meg sosem. Ezzel nem szórakoznék. Az akaratmágia viszont bevált, az hozzám való. Anno hazaküldtem vele a csavargó pasimat, pl.

2014. márc. 15. 16:06
 4/12 anonim ***** válasza:
Laylah, az az akaratmágia az mi? Bővebb infót kérek, légyszi! :-)
2014. márc. 15. 22:20
 5/12 Laylah ***** válasza:
Agykontrollhoz hasonló, azt hiszem (nem nagyon tudok részleteket az agykontrollról, szal csak gondolom). A lényeg az, hogy tetszőleges technikával összegyűjtesz annyi energiát, amennyit csak bírsz, és egy "végkifejletben" arrafelé irányzod, amit el akarsz érni. tömören ennyi. :)
2014. márc. 15. 22:29
 6/12 anonim válasza:
Én az akarat mágiát tartom az egyik legerősebbnek, bár szinte csak azt használom, nem tartom magam erősnek annyira de azért a számítógép működését fel tudom gyorsítani a közlekedési lámpát át tudom váltani, a szelet meg tudom állítani/ okozni a leveleket szél ellenére is 1 helyben tudom tartani a földön esetleg felhőket elmozgatni vagy az emberi döntéseket kicsit befolyásolni.néha ha minden erőmet összegyűjtöm másnapra a teljes felhős hideg időt zuhogó esővel napsütéses meleg időre tudom váltani és talán fordítva is azt még nem próbáltam.rituális varázslat eddig egyszer sikerült,úgymond egy 10 forintos érmébe pénz vonzásra alkalmas energiát töltöttem az elemek segítségével aztán úgy kértem anyától egy sorsjegyet(még csak 17 vagyok) és láss csodát nyertem 50.000 Ft-t.a jóslás nálam általában csak magától jelentkezik úgy hogy előre érzem mi fog történni de látni nem látok semmit. A családom több tagja a jóslásra érzékenyebb és ők például vagy konkrétan vagy jelképekben (melyeket egy könyv segítségével fejt meg) álmában előre látja a pár hónapon belüli jövőt.
2014. márc. 16. 21:17
 7/12 Laylah ***** válasza:
6.: Időjárásbefolyásolást anno kb. 7 éve csináltam én is 2-3 alkalommal, bár nem volt szándékos. :D Egyszerűen beleéltem magam a zenébe, ami esőről, viharról szólt, meghallgattam vagy 3-4-szer egymás után, rá 10-15 percre a semmiből olyan vihar kerekedett, csak lestem. Pedig aznapra tikkasztó meleget mondtak, meg aszályt. XD
2014. márc. 16. 21:54
 8/12 anonim válasza:
Hát ilyen gyorsan akkora változás azért még nem sikerült :D hogy vetted észre idővel nőtt annak az energia a mennyisége amit fel tudtál használni egyszerre?mert én legalábbis úgy tudom azért nem tudunk bármekkora energiát egyszerre megmozgatni mert a fizikai test nem bírja el...bár én már ha sokat használtam nagyobb dolgokra tapasztaltam is fáradtságot esetleg fejfájást.
2014. márc. 16. 22:08
 9/12 Laylah ***** válasza:
Van valami módja annak, hogy természeti energiákat is invokálj, de azt sajna nem tudom... Ritkán fordulok mágiához, de akkor csak a saját energiámat szoktam felhasználni. Ha összegyűjtöd és koncentrálod, abból is tudsz olyan mennyiségűt, minőségűt csinálni, amit (hiába a sajátod) csak nehezen bírsz el. Ezt egyébként Tai Chi alatt tapasztaltam. Olyan erős energiagömböt sikerült összehoznom, hogy alig tudtam vele mit csinálni. :D Csak úgy a semmibe eldobni nem akartam, annak értelme nem lett volna, inkább visszavezettem a testembe, de egy ideig elég rossz érzés volt. :)
2014. márc. 16. 22:17
 10/12 anonim válasza:
Huha ez érdekes :) ha szépen kérlek leírnád hogy csinaltad a gömböt?tiszta energiát még sosem tudtam létrehozni :/.igen azt tudom hogy a természet energiáit fel tudjuk használni,az megy is valamennyire vagyis hát érzem hogy mikor természetben vagyok nem városban sokkal több energiát érzek magamban és körülöttem is.hogy ezt növelni hogy lehet arra még nem jöttem rá...de például a tűz az jó energia forrás,a víz pedig a gyógyításban tud segíteni például ha izomlázam van de már nagyon akkor iszom valamennyi vizet és koncentrálva a víz energiáját a testem aktuális részére juttatom így az izom kevésbé fog fájni.
2014. márc. 16. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!