Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A (rituális keretek között...

A (rituális keretek között történő) körülmetélés egy ősi egyiptomi (mágikus-okkult) rítus?

Figyelt kérdés

2014. febr. 5. 18:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
61%

istenem ... tudod, nem véletlenül vannak szülők, és az ember nem véletlenül kiskorú egy darabig.

"En magam is perelem az orvost, ami miatt elvette tolem a dontes szabadsagat a sajat testemet illetoen"

Ez tény. És egy sor egyéb. A tudományos írást pedig nem olvastad el sztem normálisan. Nem tisztálkodásról volt szó, hanem metélésről.

2014. jún. 20. 23:11
 22/25 anonim ***** válasza:
47%

Jézusom, ez durva!!! Szegény kissrác ... De amúgy sztem nincs semmi különösebb hatalmas probléma a családban, mert hát ebben a korban a fiúk nagyon szégyenlősek. És nem csak az anyjukkal, az apjukkal is ugyan annyira sztem, szal nehéz ügy tényleg, de csak egy újabb érv, amiért a szülőnek kell kezdeményezőnek és tabukról is gátlások nélkül beszélni. A kamasz fiú nem fog magától, de még így se, viszont legalább látja, hogy nem is lehetetlen, és ha baj van, nagyobb eséllyel szól.

A másik téma: igen, van összefüggés. Nemrég egy olyan felmérést olvastam, hogy a prosztatarák is jóval kisebb %-ban fordul elő metélteknél (de ennek okát még a kutatásban se tudták, csak tapasztalat).

Tudom, dr. Spock meg a csonkolás meg a karácsony meg szappan és víz meg visszaszorulóban van meg barbár szokás meg blablabla. (előző! vigyázz, mert majd megkapod, hogy te meg én tulképpen egy személy vagyunk ...)

2014. jún. 21. 06:01
 23/25 anonim ***** válasza:
61%
Amúgy egyetlen igazság van az írásában, neki is innen származik a problémája: a kisgyerek korban végzett metélés. Úgy valóban igen nehéz előre látni, mi is lesz abból nagyobb korára, az értelmesebbje ezért ajánlja azt nagyobb korban elvégezni. Igaz h nagyobb műtét, nagyobb vágás, viszont úgy már egész pontosan kiszámítható a végeredmény. Akiket én ismerek, ők 15-24 éves korban csináltatták meg, és azóta is jól elvannak vele.
2014. jún. 21. 06:06
 24/25 anonim ***** válasza:
ez teljesen így van! egyetértünk! akkor már lehet látni a végeredményt. ebben nem is vitatkoztam vele soha én se!
2014. júl. 6. 12:56
 25/25 anonim válasza:
20%
Végignéztem több fitymás kérdést is, több témakörben, hogy létezik, hogy van egy pár figura, akik ha kell, ha nem, a teljes körülmetélést propagálják mindenkinek mindenhol? Rossz nézni :(((((
2014. júl. 30. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!