Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A (rituális keretek között...

A (rituális keretek között történő) körülmetélés egy ősi egyiptomi (mágikus-okkult) rítus?

Figyelt kérdés

2014. febr. 5. 18:18
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem zsidó
2014. febr. 5. 18:25
 2/25 A kérdező kommentje:

Hérodotosz egyiptomi szokásként említi, tőlük került át az ethiopokhoz, majd a föníciaiakhoz és a szíriaiakhoz (szírekhez).

Zsidókat nem említ.

2014. febr. 5. 19:43
 3/25 anonim ***** válasza:
76%
Súr, bocsánat, hogy megkérdezem, de te mostanában mindent az egyiptomi okkultizmushoz kötsz?
2014. febr. 5. 20:10
 4/25 anonim ***** válasza:
63%
Súr, miért itt érdeklődsz? Adtam neked támpontot nemrég (Coronita). Miért hiszed, hogy az itteni (de)generáció segítségedre lesz? Ide trollkodni járnak javarészt az IQ huszárok, ám aki keres talál, én is így találtam :) Ha csak tesztelni akarsz, vagy az átlagból kiszűrni néhány értelmes egyént, esetleg filozófiád megosztani, vannak alkalmasabb helyek is :)
2014. febr. 5. 20:23
 5/25 A kérdező kommentje:

3:

Most épp ez van terítéken. :-)

Úgy vélem, nagy hatása van napjaink világára (az ősi Egyiptom dolgainak).

Kapcsolódó kérdések:

-Hogyan és milyen hatásokra keletkezett (jött létre / jelent meg) a zsidóság?

-Jelent-e egyfajta "prototípust" ("kísérleti prototípust") a vallásos zsidóság?

-Mik a zsidóság babilóni és egyiptomi történetének figyelemreméltó és általunk (eddig) nem igazán ismert részletei?

4: Mi az ettől alkalmasabb hely? (Cenzúra van mindenütt.)

2014. febr. 5. 20:51
 6/25 anonim ***** válasza:
61%

Cenzúra mindenütt van

Tkp. a kabbala eredete érdekel?

2014. febr. 5. 21:23
 7/25 anonim ***** válasza:
61%
Nem a rítus okkult és egyben meghatározott rítusnak a keveréke, de könnyű lenne azt mondani, hogy az egyiptomiak ilyen elvakultak voltak persze lehet, ami a rítusos megbetegedés jelei, ahogy az őrök (egyiptomi rítus). De ez közel sem olyan egyszerű a nintendo játékot akkoriban nem gyártották, ahogy az egyiptomiak nevezik (nintendo guru). és szerinted Súr értelmes ez a válasz? nem hiszen, de az akkori egyiptomiak "hittek" a kultúrában és híve vagyok a Sátánizmusnak vagy, ahogy én nevezem "izmusnak", akik persze nem gyurnak köldökre. :)
2014. febr. 5. 23:21
 8/25 A kérdező kommentje:

„Tkp. a kabbala eredete érdekel?“

-Nem szeretem a kabbalát... számomra egy nagy maszlagnak tűnik. Sosem volt közöm hozzá.

Engem - úgy vélem - az igazság érdekel... konkrétan az, hogy mi történik ebben a rendszerben (ebben az élettérben).

Leírok egy (gondolom sokak által zavarosnak és értelmezhetetlennek tűnő dolgot):

-Kik felügyelik ezt a rendszert?

-„Egyiptom“ fénylő istenei.

-Egyiptomiak ők?

-Nem, de a földi ember szemében (esetleg) annak látszanak.

-Kik ők?

-A Ragyogás Fiai.

-Emberi lények?

-Nem.

Ezek az „egyiptomi és fénylő“ istenek (talán) ennek az általuk létrehozott (!) 3D (=3 dimenziós) rendszernek a titkos urai és istenei.

Az „eljövetelben“ is ők fognak eljönni. (talán nincs is olyan messze)

Véleményem szerint nem emberi lények, tehát nem rendelkeznek ezekkel a 3D korlátokkal-nyűgökkel, amelyekkel mi rendelkezünk.

Aleister Crowley is őket akarta kapcsolatra.

„Mit áldoznál fel „Egyiptom Isteneinek“ a tudásért?“

Ők alkotják a „beavató rendek“ emberi létformát meghaladó (=az emberi forma által nem korlátozott) inspirátorait és felső szintű vezetőit...

Gondolok itt a „komolyabb rendekre“, pl. OTO, Golden Dawn stb.

A „Kelet“ egy rájuk mutató kódszó.

Definíció:

Az okkult hierarchia csúcsán „Egyiptom“ található. Al Kem

Színarany minden és csupa fény.

(((Az is lehet, hogy kifelé jövünk a sötétségből.)))

(((Mekkora megfordított világ ez. :-) Minden eleme azt mondja: „HIGGY BENNEM! Én mégis kételkedem. )))

2014. febr. 6. 00:52
 9/25 A kérdező kommentje:

6:

ütős cucc:

[link]

2.5. A Tudás Ékköve

"The Pilot" egy gazdag Los Angelei szcientológus volt, akit (valami miatt) holtan találtak a saját úszómedencéjében.

Érdekes dolgokat ír (amit fenntartások nélkül semmiképpen sem tudok mindenkinek ajánlani).

2014. febr. 6. 00:58
 10/25 anonim ***** válasza:
71%

de nem nem, egyáltalán nem egyiptomi dolog ez!! és még csak nem is a zsidókra szorítkozik a jelenség, sőt!

a zsidóknál ugye megvan ez vallásilag h X napos korban így meg úgy kell, és aki nem annyira követi a vallását, annál előfordulhat, hogy még sincs metélve. De az iszlám vallásnál ez kizárt, egyszerűen nem létezik metéletlen iszlám srác, és igen, náluk ez sokkal inkább jelent egyfajta "felavatás-beavatás" szertartást, mert ott nem csecsemőkorban szokták, hanem kamaszkorban, és szal csak ezután tekintenek rá fiúként, addig csak kis hülegyerek :) a nem ritkán teljesen nyilvános, ismerősi, baráti, rokoni körben végzett metélés után viszont már tényleg fiúnak számít, és az iszlámban ezután egy sor más szabály vonatkozik rá. (pl ezután jönnek a ruhabeli, eltakarásbeli kötöttségek meg ilyen húzások, h ugye alap h a comb és derék között nekik minden tabu, azaz teljesen kizárt h más azt a testrészét láthassa, az náluk felér egy lelki nullára taposással, de szal ilyen nem is létezhet az iszlámban). És mindehhez nem kell Egyiptomba menni, elég a törökökhöz kinézni, és ott se találsz metéletlen fiút, sőt az Ázsia részén, ahol aztán kőkeményen veszik a vallást, eleve ha középiskolában észreveszik h egy fiú metéletlen, tök simán ott azonnal megcsinálják neki egy szó nélkül, aztán ennyi. ez olyan fokú tisztátalansági és megszencsétlenítési dolog, amit nem tűrnek, mintha disznóhúst ennének kb, na lényeg h kizárt.

2014. febr. 13. 06:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!