Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy lehet valakit megáldani?

Hogy lehet valakit megáldani?

Figyelt kérdés
Van egy olyan ember az életemben, akit szeretek, de sajnos sokszor megbántottam. Szeretném, ha boldog lenne. Most ugyan nem tudok róla semmit, de van egy olyan érzésem, hogy nem boldog. Igen, ez csak olyan megérzés. Ismertek olyan módszert, amivel jót lehet tenni? A fehér mágia az, amivel jót lehetne tenni tudtommal, csakhogy ahhoz az ő beleegyezése is kellene, és már nem tartjuk a kapcsolatot. Várom a javaslatokat!

2014. febr. 1. 23:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted miért bántottad meg? Ha nem boldog, nem a te áldásod fog segíteni rajta, már ha ez egyáltalán működne. Egy őszinte bocsánatkérés lehet segít a helyzeten:).
2014. febr. 2. 00:39
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy segítene. Látni se akar, szerintem. Buta voltam és önző, azért bántottam meg sokszor.
2014. febr. 2. 01:11
 3/14 anonim ***** válasza:
61%
Az ima sokat segít ez ügyben.Csak jó kéréseket kérhetsz az imában.Minden nap imádkozz érte.És higgy az ima erejében!
2014. febr. 2. 01:15
 4/14 anonim ***** válasza:

Ilyesmikre gondolok:

[link]

2014. febr. 2. 01:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

- Ha rossz dolgok történek vele az életben, lehet hogy éppen tanul a lelke, jobb nem beleszólni.

Válaszolva a feltett kérdésre:

Az áldásnál nincs egyszerűbb dolog a világon :) Egyszerűen szeresd az illetőt.

2014. febr. 2. 06:19
 6/14 anonim ***** válasza:

Csá!

Hogy kell megállítani valakit keresztet vetsz http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__3.. vagy jókivánságokkal látod el

2014. febr. 2. 09:58
 7/14 anonim ***** válasza:
Elnézést ezt akartam írni csak valami hülyeséget írtam: 'megáldani' és helyette ezt írtam: 'megállítani' ezek az átkozott telefonok soha ne vegyetek IPhone-t
2014. febr. 2. 10:04
 8/14 anonim ***** válasza:

Lelkiismeret-furdalásod van de bátorságod nincs. Gyáva módon szeretnéd megoldani a helyzetet.

Egyébként belső gyermek gyakorlatokkal is meg lehet...

2014. febr. 3. 12:15
 9/14 A kérdező kommentje:
Nincs bűntudatom és nem vagyok gyáva. Tudod, nagyon sokszor próbáltam vele békülni, igaz nem a legjobb módszerekkel. És nagyon jól tudom, mivel már ismerem, hogy nem állna velem szóba, szóval csak beégnék, az meg nem kell, köszönöm. De attól még hiányolhatom, meg én igen is hiszek abban, hogyha valakinek jó dolgokat kívánunk, akkor az valóra válik, csak szívből kell kívánni. A többi választ nagyon szépen köszönöm.
2014. febr. 3. 20:28
 10/14 anonim ***** válasza:

Ok. Bocs az előzőért. Ha nem tart igényt a békülésre akkor már csak egy dolog maradt: saját magadban is lejátszhatod a meccset. Ha érdekel elmondom hogy hogyan...

Mágiázni csak akkor mágiázhatsz rajta ha ő kérte vagy

beleegyezett. Egyébként a legjobb szándékkal is árthatsz neki hiszen nem tudod hogy mire fogja használni azt amit adsz neki.

És ne feledd ha ő nem tud megbocsátani az az ő baja és nem a tiéd!

2014. febr. 3. 22:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!