Segítség kéne! Mágiához értők?
Drága Barátom!
Úgy látom te is azok közé tartozol, akik ki vannak éhezve a metafizikai dolgokra és szeretnék ebbe a témába beleásni magukat. A komoly dolgok felé való nyitottság jó, viszont aki nagyon éhes, az képes mindent megenni. Ez nem jó. Azt tudom tanácsolni, hogy ne arra menj mi látványos és mi rendkívüli. Ne rendkívüli, hanem rendes akarj lenni. A komoly dolgokkal való foglalkozás alapja a hittel átjárt józan ész. Keresd az értelmedet megnyugtató válaszokat és építs ki magadban egy olyan világnézetet, aminek segítségével úgy tudod embertársaidat építeni, gyógyítani, vigasztalni, hogy azok lássák, hogy te egy olyan erő birtokában vagy, amit érdemes keresni. Minden olyan dolog, ami arra próbál buzdítani, hogy inkább töltsed az idődet veszélyes dolgok tanulmányozásával (fekete mágia, okkultizmus, stb.)és pótcselekvésekbe hajszold magad csak ne kelljen szembe nézni önmagaddal, életed értelmével és céljaiddal, az elmeosztályra fog előbb vagy utóbb juttatni, ha jó szándékú vagy. Igen van jó és rossz oldala is a szellemvilágnak. Ha te kinyitod magad előttük, akkor mindkettő előtt kinyitod magad. Ha a kéréseidet nem adja meg a jó oldal, mert látják, hogy az neked csak ártana, ott van a rossz oldal, ami mindent elkövet annak érdekében, hogy ártson neked. Vannak olyan emberek, akik rendelkeznek különleges képességekkel (jóslás, szellem látás, gyógyítás) és azokat nem a jó oldaltól kapták. Ők nagy árat fognak fizetni kiábrándulásukkor. Ne kövesd őket! Mert mit számít ha az egész világot megnyered is, de lelkedben kárt vallasz? Hidd el, ha azzal kezdesz el foglalkozni, hogy hogyan szeress másokat, egyszer eljutsz egy olyan szintre, hogy bizonyos képességeidet az Isten felerősíti és kitisztítja az embertársaid és saját magad javára. Ezeket karizmának nevezik. Egészen biztos vagyok abban, hogy egyszer neked is lesznek ilyen egyedi képességeid, de ne ez legyen számodra a cél. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!