A vérfarkasok hogyan kapcsolódnak a mágiához, az okkultizmushoz?
Szia csak ennyit tegyél ( tudsz olvasni ugye ? )
1. lépés : be írod a keresőbe ( tudod mi az a kereső ugye? ) www.wikipedia.hu
2.lépés : vársz míg be adja a wikipedia kezdőoldalát .
3. lépés : Be írod a wiipedia keresőjébe hogy wikipedia és elolvasod amit kidob
4. lépés : Most már tudod mi az a wikipedia most már csak be írod a wikipedia keresőjébe hogy Farkesember vagy Vérfarkas.
5. lépés : Elolvasod mit dobott ki és elgondolkozol azon hogy milyen hülye voltam hogy a gyakorikérdésekre feltettem egy kérdést aminek a válasza ott van a WIKIPEDIÁN !
A vérfarkasok nem ojan bestiák mint ahogy leirjrák őket a filmekben. Minden este át tudnak változni nem csak teliholdkor(ez csak megjegyzés volt)és mikor átváltoznak akkor is ugyanúgy gondolkoznak mint azelőtt ...ebből kifolyólag ugyanúgy használhatnak mágiát mint az emberek, sőőt ,ha egy vérfarkas átváltozik nem csak a fizikai ereje (amiről már gondolom tudtál) nő meg ,de a varázsereje is.
Igy meg erősebb mágiákat vagy teknikákat is használhatnak.
U.I. Én már csak tudom ;)
a werewolf-ok a nácik
bestiáknak is lehet őket hívni (melegvérűeknek)
harcban állnak a hidegvérűekkel (a déli vámpírokkal)
mindkettejüknek: északnak és délnek is
a vér a kultusza
látszólag életre-halálra harcolnak egymással, mégis közös (=egyfajta) világot építenek fel
ez jákin és boáz igaz története
mióta ez a Föld van, azóta ez a háború tart és amíg ez a Föld lesz, ez a harc tartani fog
ők a vérhitűek, ők a vérkultuszúak
a vér a mindenük
mindent vérben (=vér szerint értelmezve) látnak
jaj azoknak, akik leestek a vadállatok világába! keresik a szabadulást , de nem találják, csak üres (vallásos és egyéb) igéreteket kapnak a vérhitűektől - mást semmit
........elmentem melletted és láttalak vér(ed)ben fetrengve.... szóltam hozzád: vér(ed)ben élj! ... ismét szóltam: vér(ed)ben élj!
Ezékiel könyvéből idéztem, vérrel pecsételt könyv, ahogyan Odin-éké is az
ahogyan Anatolé France mondta:
ha az istenek szomjaznak, inni kell nekik adni (és akkor nem követelőznek egy darabig)
mindig is ez volt a vallás
ott van a Popol-Vuh-ban leírva ... ki olvasta? egy szint alatt, senki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!