Mostanában maguktól kapcsolódnak be körülöttem a dolgok, és hangokat csattanásokat hallok?!
(pl bekapcsolódott magától a hifi míg én kimentem kezet mosni (kb 10-30 mp), mielőtt bekapcsolódott nem indult be, csak olyan recsegő, rossz hangokat adott ki, amikor pedig kikapcsoltam, szintén fél percig rezgett,a karácsonyra kapott macim ami happy birthday-t szokott énekelni, a földön volt és éjjel magától bekapcsolódott, de nem énekelt, elromlott, és csak a fülnek rosszul eső hangokat adott ki, azóta se működik, meg leesik a mobilom az asztalról, és a szemem sarkában nagyon sokszor valami feketét látok elsuhanni, néha egy pillanatra minden elsötétül, pedig nem pislogom.Nem tudom mi lehet ez,szellemekben nem hiszek,hívő ember vagyok.Talán a démonok akarnak zaklatni?Igazából egyáltalán nem félek tőlük,tudom hogy nem árthatnak nekem,csupán ijesztgetnek,de idegesít,hogy mindenemet elrontják. -.-
Tudok valamit tenni velük?Vagy a legjobb ha nem foglalkozom velük és akkor abba hagyják a fölösleges ijesztgetést?
Unom az egészet.
Ja és bocsi a sok szövegeléstért.
De még egy dolog eszembe jutott,ha ez számít : A telefonomon egyszer készítettem egy videót a házról,csak úgy,hogyha valaki kíváncsi vagy akármi meg mutatom...Mindegy,a lényeg az,hogy amikor vettem fel a nappalit,egy kék fény villant fel a videón.Mint a láng.Lestoppoltam,és egy oldalra néző koponya volt az,vmi indián toll alakú valamivel a fején.Feltúrbóztam a hangot,és amikor megjelent és eltűnt teljesen olyan hangja volt mint a mesékben és a filmekben amikor hozzáteszik azt a varázslatos hangot...Mint amikor pl a csillámporhoz azt a hangot vágják hozzá.Fura.:S
Köszi a normális választ.:)
Nem hiszem hogy ilyen megtörténne,de majd csinálok valamit.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!