Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van itt valaki aki tud szerelm...

Van itt valaki aki tud szerelmi kötést csinálni, vagy el tudná mondani hogy kell?

Figyelt kérdés

Kérlek, kérlek... ne gyertek olyan kommentekkel hogy hü_lyeség meg nincs ilyen. Én elfogadom, hogy Ti nem hisztek benne, ti is fogadjátok el hogy én meg igen. És férjünk már meg egymás mellett. Köszi.

Szóval van itt olyan aki tényleg csinált már ilyet, és tudna nekem csinálni? Akár el is megyek hozzá ha Pesten van bár fizetni nem nagyon tudok érte... De nagyon hálás lennék. Vagy csak úgy nagyjából elmondaná valaki hogy hogy kell? Esetleg valaki csinált már valamilyen szerelmi 'varázslatot'? Minden ötlet érdekelne (ami ezzel kapcsolatos), köszönöm...

2013. nov. 17. 22:07
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
75%

Én több, mint egy évet pazaroltam el erre, és arról ne is szóljunk, mennyi pénzt :( Hiszek benne, hogy létezik működő szerelmi mágia, de azt te itt neten, vagy a nagy, magukat hirdető mágusok között nem fogod megtalálni. Ha létezik ilyen, az valahol eldugva mélyen egy kis természeti nép falujában...

Lényeg a lényeg, azért tartott ilyen sokáig rájönnöm, hogy nem működnek a kötéseim, mert valójában én magam működtettem egy létező mágiát. A saját hitemet.Amikor hinni kezdtem, és teljes mértékben arra számítottam, hogy a választottam közeledni fog hozzám, úgy is történt. Aztán mindig kétségbe estem, hogy úristen, mi van, ha nem marad ez így és megint eltűnik, eltávolodik...hát az is megtörtént. Így ment ez és hol azt hittem, na most működik a kötés, hol azt, hogy rossz kötőt választottam,és akkor mentem egy másikhoz. Elég sokáig tartott,hogy rájöjjek, egyedül én hozom lendületbe a történéseket a hitemmel, gondolataimmal, érzéseimmel. Jó kis tanulópénz volt...de ma már fejlesztem és képzem magam, igyekszem elsajátítani a lehető legjobb kontrollt az érzelmeim, gondolataim felett, és teljesen megszüntetni a félelmeimet. Az elmúlt fél évben ezen dolgoztam, és az eredménye az, hogy már nem szól róla az életem minden perce, nem zokogok esténként a hiányától szenvedve, nem függök tőle úgy, mint azelőtt, és ha végre találkozunk, őszintén tudok neki örülni, kiélvezni, és nem viselkedek előtte úgy, mint egy kis szerencsétlenség.

2013. nov. 18. 22:57
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Sok kötést készitettem,készítettem magam is,nem jöttek be.Ismerek 2 olyant akinek viszont bejött.Az egyiknek 3 évig tartott a másiknak még most is tart.
2013. nov. 20. 16:35
 33/37 anonim ***** válasza:
53%

Ha ő is akarja akkor semmi akadálya

elmentek ketten valahová és kéritek

2013. nov. 20. 17:55
 34/37 anonim válasza:
53%
Kerdezo! "Lehet hogy gonosz dolog, de én is megérdemlem a boldogságot. Ha csak így, akkor így..." --> ugy utalok ilyesfajta kijelenteseket tenni, es nem is szoktam, de most nem tudom megallni: nem szereted!! Ha valoban szereted, onzetlen modon szereted, es a legjobbat akarod neki, nem pedig magiaval megmergezni. Az nem igazi szerelem! Betegseg, obszesszio, nagyon rosszul is elsulhet. En is szerelmes vagyok, mindent megtennek a szerelmemert, de keptelen lennek a sajat erdekem v onzosegem az o erdeke elebe helyezni. Ha ezt tenned vele, az nem szeretet, nem joindulatu es nem szeretetteljes cselekedet ilyesmit tenni. (Nem is etikus, de az nem lelektani kerdes.)
2014. jan. 6. 05:34
 35/37 anonim válasza:
70%
mi lenne ha nem veszekednétek ezen? én is hiszek benne
2014. jan. 11. 08:08
 36/37 anonim ***** válasza:
58%

Én hiszek ezekben a dolgokban, mert vannak nem evilági erők, sajnos megtapasztaltam.

De soha nem mágiáznék semmiféle kötést.

Ha kiveszel az egészből mindenféle spirituális dolgot, akkor is nézd a tényeket: ez a férfi a SAJÁT akaratából nem akar veled lenni.

Azért, mert nem szeret eléggé.

Ha szeretne, veled lenne.

Most egy ilyen emberre akarod rátukmálni magadat?

Mi lenne ebből?

Csak szenvedés!

2014. febr. 2. 21:11
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Figyu emberek! A kérdező már írta, hogy mégse teszi meg. Abba lehetne hagyni? Amúgy örülök, hogy végül helyesen cselekedtél (-:
2014. febr. 21. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!