Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van itt valaki aki tud szerelm...

Van itt valaki aki tud szerelmi kötést csinálni, vagy el tudná mondani hogy kell?

Figyelt kérdés

Kérlek, kérlek... ne gyertek olyan kommentekkel hogy hü_lyeség meg nincs ilyen. Én elfogadom, hogy Ti nem hisztek benne, ti is fogadjátok el hogy én meg igen. És férjünk már meg egymás mellett. Köszi.

Szóval van itt olyan aki tényleg csinált már ilyet, és tudna nekem csinálni? Akár el is megyek hozzá ha Pesten van bár fizetni nem nagyon tudok érte... De nagyon hálás lennék. Vagy csak úgy nagyjából elmondaná valaki hogy hogy kell? Esetleg valaki csinált már valamilyen szerelmi 'varázslatot'? Minden ötlet érdekelne (ami ezzel kapcsolatos), köszönöm...

2013. nov. 17. 22:07
1 2 3 4
 11/37 anonim válasza:
100%
Hagyátok már szegényt, olvas utána:)
2013. nov. 18. 07:28
 12/37 anonim ***** válasza:
63%

naná meghalsz igen kit érdekel.. szerencsétlen meg többé a büdös életbe nem lesz boldog mert a kötés halál után is marad.persze önzö vagy kit érdekel ha te meghalsz neked ugyis mindegy. és neki, ennyire szereted hogy hagynád szenvedni, ez nem szeretet.....

ha ö hal meg,akkor meg te nem elszel boldog többé mert te nem tudsz szabadulni.

konkrétan ha nem müködik, öngyilkosságba és szenvedésbe kergeted magatokat.

az igazi ugyis megtalál,föleg ha magaddal ki vagy békülve. negativbol sose lesz semmi jo dolog az életben.

ha egy kicsit szeret akkor miért nem várod meg hogy belédzugjon, ha meg nem fog akkor ugyse ö volt az igazi.

és megcsinálod a kötést és lehet h jön majd az igazi aki tényleg imád és tényleg örökké boldogok lennétek de te szenvedsz a kötésedben és nem tudsz szabadulni.

de csináld aztán meglátod ha ekkora marha vagy ugyse tudunk lebeszélni. én elgondolkodnék rajta h egy olyan válaszolo nem volt aki jonak tartaná rajtad kivül akkor az biztos nem jo....

2013. nov. 18. 07:50
 13/37 anonim ***** válasza:
52%

pl itt van egy amit találtam.

amikor kéretlenül másra kötsz:

"Van. Egy rémálom. Velem csinálta valaki, kb azt hittem, hogy megbolondultam, mivel olyan emberért voltam odáig meg vissza mindenféle ok, és előjel nélkül, aki még csak nem is tetszik ( ez úgy nézett ki, hogy egyik reggel arra ébredtem, hogy megdöglök érte :O WTF? ). Megutáltam, mikor kiderült mi volt ennek az oka, de már elötte sem szerettem túlzottan. a vérnyomásom az egekben, mert idegesített hogy folyton olyan ember jár az eszemben aki nem is vonzó a számomra. Én nem ajánlom. Gusztustalan ember aki ilyenre képes."

2013. nov. 18. 07:54
 14/37 anonim ***** válasza:
86%

ha már mindneképp csinálni akarod kell hozzá a másik engedélye.... közös döntéssel megint más. nagyjábol ugynaz mint az esküvö.valahol az is egy szerelmi kötés.

de ráeröltetni a másikra a tudta nélkül az fekete mágia.

2013. nov. 18. 07:55
 15/37 A kérdező kommentje:

#12 Tényleg önző vagyok... De nem azt mondják hogy szerelemben és háborúban mindent szabad? :D Na de most komolyra véve a szót, Ő is szeret, ez csak olyan utolsó lökés lenne hogy végre rájöjjön hogy velem akar lenni. És nem, nem tudok várni amíg teljesen belémszeret. Addig jöhet neki másvalaki is aki jobb nálam és jobban szereti. Szóval ez azért nem olyan hogy most gyűlöl, másnap meg arra ébred majd hogy szeret. Nem, inkább másnap majd arra ébred hogy eldöntötte hogy velem akar lenni.

Egyébként nem vagyok teljesen idióta, tényleg meglepett hogy ennyien ellenzik szóval még meggondolom. ;)

2013. nov. 18. 08:23
 16/37 anonim ***** válasza:
rendben:) és értelek mit akarsz van benne rácio de ez a vagy sikerül vagy nem vagy jo lesz vagy nem.másik nö mindig jöhet. minden kapcsolatban. akkor minden kapcsolatot meg akarsz kötni? te fogsz leginkább belebetegedni. olvastam oylat is h magátol elmult a kötés a megkötött félnek,ilyen is van. gondolom kötési bénaság vagy nem tudom.nem tudhatod ki mennyire hogyan köt és mit vonz maga után. én annyit mondod a következményekért te vagy a felelös ebben a hitben tedd a dolgaid. ez az egész életre vonatkozik.:)
2013. nov. 18. 08:34
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
igen a szerelemben mindent szabad. amit mindkét fél akar.
2013. nov. 18. 08:35
 18/37 A kérdező kommentje:
#16 Persze tudom hogy nem 100% de azért egy próbát megér, vagy sikerül vagy nem, veszíteni nem vesztek semmit mert most jelenleg úgysincs velem, max továbbra sem lesz... Ha elmúlik az nem baj szerintem, ha már egyszer együtt vagyunk akkor úgyis még jobban belémszeret, már most is szeret. ;) Csak látom rajta hogy tépelődik, mi legyen... Végül is én csak megkönnyítem a dolgát... Na mindegy, hát remélem nem sül el nagyon rosszul a dolog ha végül megcsinálom. Ja és köszi a válaszokat. :D
2013. nov. 18. 08:40
 19/37 anonim ***** válasza:
jól értem, hogy egy családos embert akarsz elcsábítani?
2013. nov. 18. 10:09
 20/37 A kérdező kommentje:
#19 Mondhatni, van valakije, de csak most jöttek össze. Én végül is a szeretője vagyok. Mi már több mint négy éve ismerjük egymást és még mindig szeret. (volt egy kis akadály hogy miért nem jöhettünk össze, azért van most mással, de az már nem áll fent) De ne szörnyedj el egyből, végül is neki is rossz hogy kettőnk között vacillál, én csak 'megkönnyítem' a döntését..
2013. nov. 18. 10:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!