Van itt valaki aki tud szerelmi kötést csinálni, vagy el tudná mondani hogy kell?
Kérlek, kérlek... ne gyertek olyan kommentekkel hogy hü_lyeség meg nincs ilyen. Én elfogadom, hogy Ti nem hisztek benne, ti is fogadjátok el hogy én meg igen. És férjünk már meg egymás mellett. Köszi.
Szóval van itt olyan aki tényleg csinált már ilyet, és tudna nekem csinálni? Akár el is megyek hozzá ha Pesten van bár fizetni nem nagyon tudok érte... De nagyon hálás lennék. Vagy csak úgy nagyjából elmondaná valaki hogy hogy kell? Esetleg valaki csinált már valamilyen szerelmi 'varázslatot'? Minden ötlet érdekelne (ami ezzel kapcsolatos), köszönöm...
a barátom Balatonfüreden lakik, én pedig Pesten, mégis 5 éve vagyunk együtt
csak azért nem lakunk együtt, mert én még suliba járok...
szóval ez csak kifogás...
"Varázslat"...?! Aha, nem akarod leírni, hogy fekete mágia.
Csupán a szabad akaratától szeretnél megfosztani valakit, nemde?!
Javaslom magadon változtass, "varázslat" nélkül legyél Te a legjobb választás! Tedd meg Te, amit elvársz Tőle...!
Oké emberek elmondom mi történt. :) Szóval ma elmentem mindenféle boltokba és megvettem a 'hozzávalókat'. Ma akartam megcsinálni. Gondoltam még megnézem gyorsan a facebookját hogy lássam mégegyszer.. És a barátnőjét is. És a lány nemrég rakott ki magukról egy fényképet.. és tudjátok a kommentekben ott alul a fiú írta hogy szereti. És olyan boldognak látszottak a képen.. Rövidre fogva, rájöttem milyen szörnyű ember vagyok. Ki vagyok én hogy más boldogságának az útjába állja? Hm, szóval nem csinálom meg. A kérdés le van zárva.
Talán tényleg nem volt igazam, nem érdemlem meg a boldogságot és magányra vagyok ítélve. :) Azért köszi mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!