Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van itt valaki aki tud szerelm...

Van itt valaki aki tud szerelmi kötést csinálni, vagy el tudná mondani hogy kell?

Figyelt kérdés

Kérlek, kérlek... ne gyertek olyan kommentekkel hogy hü_lyeség meg nincs ilyen. Én elfogadom, hogy Ti nem hisztek benne, ti is fogadjátok el hogy én meg igen. És férjünk már meg egymás mellett. Köszi.

Szóval van itt olyan aki tényleg csinált már ilyet, és tudna nekem csinálni? Akár el is megyek hozzá ha Pesten van bár fizetni nem nagyon tudok érte... De nagyon hálás lennék. Vagy csak úgy nagyjából elmondaná valaki hogy hogy kell? Esetleg valaki csinált már valamilyen szerelmi 'varázslatot'? Minden ötlet érdekelne (ami ezzel kapcsolatos), köszönöm...

2013. nov. 17. 22:07
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
ha 4 év alatt nem volt képes melletted megállapodni, akkor nem szeret, ha valaki igazán szeret valakit, akkor semmilyen akadály nem állhat közé és szerelme közé...
2013. nov. 18. 10:29
 22/37 A kérdező kommentje:
#21 A nagy távolság mindig is akadály.
2013. nov. 18. 10:30
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

a barátom Balatonfüreden lakik, én pedig Pesten, mégis 5 éve vagyunk együtt

csak azért nem lakunk együtt, mert én még suliba járok...

szóval ez csak kifogás...

2013. nov. 18. 11:01
 24/37 anonim ***** válasza:
69%
Még egy ilyen önző, gyerekes, alattomos és agyatlan embert még nem láttam életemben. Összegezzük csak egy kicsit: a pasas akit szeretsz, párkapcsolatban van, de te magadnak akarod, (az, hogy ő mit szeretne az neked mellékes, te "szegény csak egy kis lökést adsz neki") valami gyermeteg bűvészmutatvány segítségével. Az, hogy a kiszemelted párja mit érezne, ha rájönne a kettőtök kis szerelmi kalandjára, az téged, gondolom hidegen hagyna. Az, hogy más mit érez az nem lényeg, csak nekes legyen jó, mert ugye az neked "kijár". Szánalmas egy alak vagy, mondhatom. Ha a annak a fickónak egy csöpp kis agya van, akkor otthagy téged a fenébe, legalábbis egy igazi férfi ezt tenné. Jöhet a felháborodás, meg az "ellentámadás", nem nagyon izgat.
2013. nov. 18. 11:08
 25/37 anonim ***** válasza:
72%

"Varázslat"...?! Aha, nem akarod leírni, hogy fekete mágia.

Csupán a szabad akaratától szeretnél megfosztani valakit, nemde?!

Javaslom magadon változtass, "varázslat" nélkül legyél Te a legjobb választás! Tedd meg Te, amit elvársz Tőle...!

2013. nov. 18. 12:34
 26/37 anonim ***** válasza:
53%
Keress meg privibe.Ugyanebbe a cipőbe voltam.
2013. nov. 18. 14:29
 27/37 A kérdező kommentje:

Oké emberek elmondom mi történt. :) Szóval ma elmentem mindenféle boltokba és megvettem a 'hozzávalókat'. Ma akartam megcsinálni. Gondoltam még megnézem gyorsan a facebookját hogy lássam mégegyszer.. És a barátnőjét is. És a lány nemrég rakott ki magukról egy fényképet.. és tudjátok a kommentekben ott alul a fiú írta hogy szereti. És olyan boldognak látszottak a képen.. Rövidre fogva, rájöttem milyen szörnyű ember vagyok. Ki vagyok én hogy más boldogságának az útjába állja? Hm, szóval nem csinálom meg. A kérdés le van zárva.

Talán tényleg nem volt igazam, nem érdemlem meg a boldogságot és magányra vagyok ítélve. :) Azért köszi mindenkinek a válaszokat!

2013. nov. 18. 19:25
 28/37 anonim ***** válasza:
91%
Ohhh, mesébe illő befejezés... Mindjárt sírok... annyira, de annyira megha... bevetted, mi? Fogadni mernék az egészet most találtad ki. :D Nem kell szégyellni, legalább elmehetsz meseírónak, ha true love nem jött össze.;D
2013. nov. 18. 19:59
 29/37 A kérdező kommentje:
Hát engem pont érdekel is a te véleményed. :) Annyira gyerekesnek nevezel miközben te még mindig itt pattogsz egy kérdésnél ami totál nem neked szól, csak mert te nem értesz vele egyet, és kényszert érzel rá hogy beszólogass. Mint valami ovis komolyan, de tényleg, azok szoktak néha beszólni ilyeneket. :D Szóval lehet menned kéne aludni inkább. Nem szóltak még hogy lefekvés van...? Vagy te tényleg ennyi energiát beleölsz hogy engem leszólj?
2013. nov. 18. 20:06
 30/37 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Nemedre és korodra kíváncsiak lennénk.
2013. nov. 18. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!