Beszéltél halottak napján az elhunytaddal, úgy hogy az válaszolt is rá?
Figyelt kérdés
Kovács András Főtáltos, azt mondta a TV-ben, hogy halottak napján egy nap kimeőt kapnak a holtak a mennyből és ellátogathatnak élő szeretteikhez és ekkor beszélgetni lehet hozzájuk és ők a lelkünk mélyén válaszolnak ilyen belső hangon rá. Ha a szellemi szintünk legalább átlagos, ezt meghalljuk szerinte.
Én próbáltam beszélgetni a halott családtagjaimmal, de nem hallottam válaszoltak. Lehet kicsi a szellem szintem. Ti tudtatok beszélgetni, úgy hogy válaszoltak is rá?
2013. nov. 2. 22:26
21/23 anonim válasza:
Ez alap dolog... beteg embereknél.
22/23 Missi_Key válasza:
csak egy kis varázsgomba és válaszol hidd el
23/23 flormar válasza:
furcsa, hogy miért válaszol ennyi ember, ha egyáltalán nem hisznek az ilyesmiben. ezt unalomból elkövetett trollkodásnak hívják. ha tényleg érdekel a dolog, és nyilván érdekel, hiszen kiírtad, mint kérdést, akkor ne hagyd, hogy így lekeverjenek. Szerintem a halottakkal jobb nem beszélgetni. persze az már jobb érzésű emberre vall, ha valaki feltételezi a halottairól, hogy nem csak úgy puff,elmúltak, hanem hogy ott élnek tovább a mennyországban,stb. DE én azt gondolom, hogy mivel sajnos tapasztalatból tudom, hogy léteznek szellemek, ha nincs különösebben fontos kérdésed feléjük, akkor ne zaklasd őket. ha pedig tényleg csak évente egy nap kimenőt kapnak, akkor lehet, hogy máshol volt dolguk. én ilyen esetben a helyükben pl biztos beülnék egy cukrászdába:)na de komolyra fordítva a szót, ha valami fontos lesz, majd szólnak.rendszerint olyan esetekről hallottam, amikor valakinek álmában jelent meg egy elhunyt szerette, és figyelmeztette valamire. de egyébként akartál valami fontosat kérdezni tőlük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!