Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Beszéltél halottak napján az...

Beszéltél halottak napján az elhunytaddal, úgy hogy az válaszolt is rá?

Figyelt kérdés

Kovács András Főtáltos, azt mondta a TV-ben, hogy halottak napján egy nap kimeőt kapnak a holtak a mennyből és ellátogathatnak élő szeretteikhez és ekkor beszélgetni lehet hozzájuk és ők a lelkünk mélyén válaszolnak ilyen belső hangon rá. Ha a szellemi szintünk legalább átlagos, ezt meghalljuk szerinte.

Én próbáltam beszélgetni a halott családtagjaimmal, de nem hallottam válaszoltak. Lehet kicsi a szellem szintem. Ti tudtatok beszélgetni, úgy hogy válaszoltak is rá?

2013. nov. 2. 22:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én hiszek benne, mondom hogy kínaiul válaszoltak.
2013. nov. 2. 23:38
 12/23 anonim válasza:
Nekem elárulta hogy jövőre ki nyeri a választásokat!
2013. nov. 2. 23:48
 13/23 anonim ***** válasza:
Ki fogja megnyerni a következő évi választásokat a halott rokon szerint?
2013. nov. 2. 23:55
 14/23 anonim válasza:
Szerintem lehetséges. Egy jó adag LSD...
2013. nov. 2. 23:55
 15/23 anonim ***** válasza:
Ha Gyúrcsók mondja elhiszem :D
2013. nov. 2. 23:59
 16/23 anonim válasza:
Vagy Alexander mestermágus pénz sikermágia :D. Taj kártya Tb kártya :D
2013. nov. 3. 00:02
 17/23 A kérdező kommentje:
Én nem tudtam beszélni, éppen azt mondom. Ismerős szerint a Fidesz nyer, de erről kussoljatok !
2013. nov. 3. 00:05
 18/23 anonim válasza:
A Főtáltos úr valószínű alkoholista vagy tudatmódosító szer hatása alatt mondott ilyeneket.
2013. nov. 3. 00:13
 19/23 anonim ***** válasza:

kp hatására mond ilyet.

uddha tanításaiban a 108 emberi tulajdonságra hívta fel a figyelmet, mivel ezek gúzsba köthetik lényünket. Jézus szintén a lelki- és szellemi világok ismereteinek fontosságára, majd azok megoldására figyelmezteti az embert példabeszédeiben.

A hazugságok tehetetlenséget, örvényeket hozhatnak létre a lényünkben, az igazságok felszabadítanak bennünket. Az elemi igazságok tökéletesen működnek, míg az elemi torzulások problémákat, gondokat szülnek.

Matrix Drops

Megoldások a felismerésekben, valamint a tökéletes elemi mintákra való ráhangolódásban rejlenek. Ennek érdekében a bennünket alkotó 108 elem információját hívhatjuk segítségül. A Matrix Dropsokban ezek az elemi információk lettek tárolva külön - külön és változatos kombinációkban.

Az első generációs telefonok, fényképezőgépek, kamerák fizikai módszerek alapján működtek. A mai készülékek már kvantumfizikai elvek alapján közvetítik a hangokat, illetve a képeket. Lényegük: minden hangot, képet Fourier függvényekké alakítanak át a jel felvitelekor, majd a matematikai függvények a célállomáson hanggá-, képpé alakulnak vissza. Fourier a nagyszerű matematikus már a XVIII. században felismerte, hogy szinte minden leírható, modellezhető matematikai függvényekkel. Matematikai felismeréseit használják a mai legmodernebb technikai berendezések megalkotásánál.

A kvantumfizikai elveken alapuló magneto-, elektro- és fény spektrométerek a szemmel láthatatlan tereinkben, világainkban található információkat függvények formájában képesek rögzíteni.

Az elemi információkat és azok kombinációit a Matrix Dropsokba rögzítjük és függvényként vesszük fel, a komputertechnika nyelvezetén. A komputereink az egyénekről felvett több millió Fourier függvényt képesek pillanatok leforgása alatt átfuttatni, és az észlelt hibák esetén a Matrix Dropsokban található mintákból a legszükségesebbet kiválasztani.

2013. nov. 3. 01:31
 20/23 anonim ***** válasza:
mivel troll kérdés, kb ilyen válaszokat is várjál rá!
2013. nov. 3. 01:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!