Nekktek válaszolt már 404 egyetlen leveletekre is? Mit csináljak amivel felkeltem a figyelmét és válaszol?
Figyelt kérdés
:D ,de most komolyan ,nektek válaszolt már valamire
mi volt a kérdésetek?
2011. márc. 7. 19:53
1/15 anonim válasza:
Nem fog válaszolni,mert vagy megunta a hülyeségeit írogatni,vagy valamelyik pszichiátriai osztályon kezelik.
2/15 A kérdező kommentje:
404 egy nagyon tapasztalt és intelligens ember az én belátásom szerint ,sokkal több dolgot tud mint a szkeptikusok ,csak sokan nem bírnak haladni a korral ezért születnek ilyen gondolatok egyes emberekben mint amilyen te vagy:)
2011. márc. 7. 20:04
3/15 M@x válasza:
Nekem már válaszolt, az volt a kérdésem, hogy Ő hogyan kezdett el meditálni, meg hogy megtanítana-e?
Mondjuk itt GYK-n írd ki este, hogy válaszoljon és akkor azt hiszem válaszolni fog.
4/15 A kérdező kommentje:
oks akkor majd pénteken azt hiszem nem fogok sokat aludni:D
akkor gondolom nem a privát leveledre válaszolt hanem az ittenire(amennyiben a gykn-ra azt értetted) :D
2011. márc. 7. 20:10
5/15 anonim válasza:
Hát persze,hogy válaszolt! Ráadásul segített neki a válaszban Árpád vezért,Szent István,és Nagy Lajos is!
6/15 A kérdező kommentje:
M@x belinkelnéd a kérdésedet ,köszi
2011. márc. 7. 20:11
7/15 M@x válasza:
Nem, nem. :)
Küldtem neki privátot, és úgy gondoltam, hogy azt írd ki GYK-ra hogy válaszoljon a leveledre.
9/15 A kérdező kommentje:
köszi
utolsó ,áhh értem tehát te vagy 404..hmm jó ötlet:D
2011. márc. 7. 20:48
10/15 anonim válasza:
nem azt az e-mail címét használja, amivel ide regisztrált, írj neki itt, hogy válaszoljon a leveledre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!