Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Nekktek válaszolt már 404...

Nekktek válaszolt már 404 egyetlen leveletekre is? Mit csináljak amivel felkeltem a figyelmét és válaszol?

Figyelt kérdés

:D ,de most komolyan ,nektek válaszolt már valamire

mi volt a kérdésetek?

2011. márc. 7. 19:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szabadna megtudnom, hogy ki ez a 404, mert én még nem hallottam róla.
2011. márc. 7. 21:28
 12/15 anonim ***** válasza:

20:48

:D Neeeem, csak nem írok senkinek levelet, nem kérdezek semmit itt senkitől így 404-től sem. :))

2011. márc. 7. 21:32
 13/15 anonim ***** válasza:
404 egy mártír. Feláldozta az ép eszét az univerzum 35 törvényéért, és cserében lekorlátozták az agykapacitását egy beültetett chippel. Úgyhogy mostmár csak szívószállal tud enni és járókával menni.
2011. márc. 7. 22:21
 14/15 anonim ***** válasza:

22:21 Most azt hiszed vicces vagy? A válaszod értelme = 0

404nek írtam kétszer is. Azt kérdeztem tőle honnan tudja az idegenek nevét. Meg azt hogy mit szokott enni és milyen egészséges kaják vannak ami nem káros és válaszolt mindenre. De ez már rég volt vagy 2 hónapja.

2011. márc. 8. 09:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Én már írtam neki. Egyszer és olyat írtam ami nem igaz. Hazudtam neki. Azt nem mondom mivel kapcsolatos mert akkor tudni fogja ki vagyok. Nem válaszolt.
2011. márc. 8. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!