Romák, újszülött kisbabánál mit csináltok, hogy a rontástól megvédjétek?
Testvéreim, nagyon félek a volt nagynéném és az unokanővéreim átkozódásától. Mit javasoltok, mi segít?
Ason devlesha!
Szakmam lehkivalobb miveloi koze tartozom, masodik diplomamat szerzem, muvelt vagyok es intelligens. Doktoralni keszulok, tobb tudomanyos publikaciom jelent meg nemzetkozi folyoiratokban. Es boszorkany vagyok, erzek, muvelem a magiat. Szoval nem aranyos a vegzettseggel, ki miben hisz. En nem bantom azt, aki nem ebben hosz, forditva miert igy van? Az ilyen emberek eleve atkozottak, mert nem tudnak tisztan elni, eloitelet es rosszindulatusag fertozi meg a lelkuket. A kerdezo cigany, tanult, dolgozik es a stilisztikajabol levonom a konzekvenviat, hogy eleg muvelt is. De rogton buta ciganyozzatok... En nem vagyok cigany es nem is allhatom az olyan ciganyokat se, akik agresszivek, ingyenelok, stb., De az ilyen magyarokat sem...
Kerdezo: remelem jol van azota a baba es boldogok vagytok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!