Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Romák, újszülött kisbabánál...

Romák, újszülött kisbabánál mit csináltok, hogy a rontástól megvédjétek?

Figyelt kérdés

Testvéreim, nagyon félek a volt nagynéném és az unokanővéreim átkozódásától. Mit javasoltok, mi segít?

Ason devlesha!

2013. nov. 1. 07:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

A főiskolának nincs köze a rosszakarathoz. Te nem ismered az ilyeneket. Kérdeztem, amire nem érkezett válasz, viszont kivétel nélkül szinte, mind betámadtatok.

Hogy látjátok magatokat? Nagyon jófejeknek látjátok magatokat, hogy ilyeneket írtok nekem, hogy "tőled kellene védeni a gyerekedet mert hiszel a babonákban" - nem vagyok olyan szinten babonás, de minden ember a legbiztosabban megvédené a gyermekét.

Az jófejség, hogy "daráld le" - te nagyon beteg ember lehetsz, hogy ilyet írtál.

Ti hiszitek magatokat különbnek? Sose lehettek azok!

Nem vagyok sem rabló, se zsivány, ti viszont mocskos rasszisták vagytok. Nem én jöttem ide kötekedni, hanem ti!

2013. nov. 10. 03:12
 12/21 A kérdező kommentje:

10. válaszoló: nem igaz, nincs köze hozzá a végzettségnek.

Sokan nem vallják be, mert az itteniekhez hasonlók kigúnyolják őket, de többen vannak mint hinnéd.

2013. nov. 10. 03:14
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem az nem jó :/ sok lesz a gázszámla :(
2013. nov. 10. 20:02
 14/21 anonim ***** válasza:
90%
jájj tesvírem hogy a devla áldna meg tégedet ,há mán a cstkai szűzmária egyek aki a szívét az unokatesvírednek hogy meri megátkozni kis armandot
2013. nov. 10. 20:38
 15/21 anonim válasza:
10-es vagyok. Átfogalmazom akkor: minél butább valaki, annál jobban fél a misztikus dolgoktól - ez statisztika, tény. Lehet, hogy ezt te otthon láttad így, de akkor kérdezd meg az otthoniakat, hogy ők mivel védik az újszülöttet. Azért kaptál ennyi beszólós választ, mert minket nem neveltek babonásnak és számunkra ez röhejes dolog.
2013. nov. 11. 19:57
 16/21 A kérdező kommentje:

Kíváncsi volnék, Neked vajon mi a végzettséged, hogy ilyen ellentmondást nem tűrően ki mersz jelenteni olyan dolgokat, és úgy hivatkozol statisztikákra, hogy lényegében nem tudod őket meghivatkozni, csak a levegőbe beszélsz.

Szerinted ki vagy te, hogy megítélheted, hogy a babonaság neveltetéstől függ vagy nem, nagyon szűklátókörű vagy, csak ezt tudom mondani.

2013. nov. 11. 22:00
 17/21 anonim válasza:
Én meg csak vissza tudok kérdezni: én vagyok szűklátókörű..? Lol. Semmi rasszistát nem írtam, annyit mondtam, hogy akit nem neveltek babonásnak, annak ez hülyeség.
2013. nov. 11. 22:16
 18/21 anonim ***** válasza:
Körülmetélés. Az biztos jó lesz.
2014. febr. 5. 19:00
 19/21 Rica86 válasza:
Szia.sikerult valamit megtudnod?en csak szemmel veres ellen tudok parat.nem vagyok roma szarmazasu,de bizonyos szinten hiszek benne.es valahol azt olvastam,hogy rontast,atkot csak az veheti le aki ratette.es boldog gyerekkort a babanak...
2014. febr. 16. 23:22
 20/21 A kérdező kommentje:
Szia Rica86! Nem, nem sikerült azóta se, úgyhogy ha tudsz védelmeket, kérlek, írj, akár privátban, előre is köszike!
2014. febr. 17. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!