Romák, újszülött kisbabánál mit csináltok, hogy a rontástól megvédjétek?
Testvéreim, nagyon félek a volt nagynéném és az unokanővéreim átkozódásától. Mit javasoltok, mi segít?
Ason devlesha!
A főiskolának nincs köze a rosszakarathoz. Te nem ismered az ilyeneket. Kérdeztem, amire nem érkezett válasz, viszont kivétel nélkül szinte, mind betámadtatok.
Hogy látjátok magatokat? Nagyon jófejeknek látjátok magatokat, hogy ilyeneket írtok nekem, hogy "tőled kellene védeni a gyerekedet mert hiszel a babonákban" - nem vagyok olyan szinten babonás, de minden ember a legbiztosabban megvédené a gyermekét.
Az jófejség, hogy "daráld le" - te nagyon beteg ember lehetsz, hogy ilyet írtál.
Ti hiszitek magatokat különbnek? Sose lehettek azok!
Nem vagyok sem rabló, se zsivány, ti viszont mocskos rasszisták vagytok. Nem én jöttem ide kötekedni, hanem ti!
10. válaszoló: nem igaz, nincs köze hozzá a végzettségnek.
Sokan nem vallják be, mert az itteniekhez hasonlók kigúnyolják őket, de többen vannak mint hinnéd.
Kíváncsi volnék, Neked vajon mi a végzettséged, hogy ilyen ellentmondást nem tűrően ki mersz jelenteni olyan dolgokat, és úgy hivatkozol statisztikákra, hogy lényegében nem tudod őket meghivatkozni, csak a levegőbe beszélsz.
Szerinted ki vagy te, hogy megítélheted, hogy a babonaság neveltetéstől függ vagy nem, nagyon szűklátókörű vagy, csak ezt tudom mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!