Milyen mágiát ismertek amihez hajszál kell? (bőv. Lenn)
Figyelt kérdés
Egy lány hajszála van a birtokomban aki tetszik. Korábban jártunk is és most szeretném ha ismét összejönnénk, gondoltam egy kis mágiával rásegíthetnék erre. De nem szerelmi kötést akarok mert az egy örök rontás is! Most biztosan ellentmondásba keveredtem önmagammal, de mint azt fenntebb leírtam ezzel csak rásegíteni akarok a dolgokra. Egy módszert ismerek, a hajszálat a cipőbe kell rakni amiben éppen járunk így a haja tulajdonosa követni/vonzódni fog ahhoz aki ezt a módszert használja. Azt viszont hozzá kell tenni hogy ezt messze a másik személytől kell elvégezni csak akkor hat, forditott esetben taszítani fogja őt! Ezen kívül ismertek másféle módszereket?2013. okt. 16. 23:29
1/5 anonim válasza:
Talán a woodoo-k helyet inkább olvass utána, mit szeretnek a nők, és hogy kell velük bánni.
2/5 anonim válasza:
Mikor olvasom az ilyen kérdéseket, örülök, hogy nincs mágia. Bármit is csinálsz, nem fogsz rásegíteni, hogy összejöjj a lánnyal. Ha összejössz nem a mágia miatt fogsz.
...
Ha mágiát akarsz használni, hogy ,,rásegíts'' vagyis hogy összejöjj a lánnyal, akkor az a kapcsolat már régen el van ...
3/5 anonim válasza:
woodoo
Reméljük a nő sokkal erősebb nálad, és amint megcsimáltad a bulid, szakítani is fogja. Te meg szépen vársz és vérsz.A semmire.
4/5 anonim válasza:
en ismerek egyet. Lopoz a lany moge es egy hirtelen mozdulattal tolj egy csikot a hajaba egy akkus borotvageppel. Ez a haj magia garantaltan tavol tartja toled az egyent az idok vegezeteig.
5/5 anonim válasza:
Egy újabb egyén, aki nem tudja méltósággal viselni, hogy nem kell valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!