Milyen angyalmágiáról, s gyertyamágiáról szóló könyvet ismertek?
Figyelt kérdés
Linkeljetek légyszi. De a Silver Ravenwolf - Angyalmágia és a Richard Webster - Gyertyamágia c. könyveken kívül érdekelnének még (ezeket már ismerem). Köszi! :))2011. aug. 8. 09:09
1/8 anonim válasza:
Ne kezdj angyalmágiába mert csak megjárod. Energiamágia felé kacsintgass, abból minden más mágiaág felé is könnyen elindulhatsz.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm jótanácsod, de még várok válaszokat! :))
2011. aug. 8. 10:46
3/8 anonim válasza:
Érdemes velük kezdeni, mert ha pár egyszerű szabályt betartasz, kezesen, szívesen segítenek.
Ilyen a jó célok, a nem ártás, és a tiszta élet. Nem arra gondolok, hogy nem lehetsz dühös, vagy nem ehetsz ezt-azt, esetleg nem cigizhetsz, de ha alapvetően jó vagy, míg velük dolgozol, segíteni fognak.
Ideális a velük való munka kezdőknek, aztán léphetsz tovább bármerre.
könyvet.. hát nem szívesen ajánlok, mert nem tudom, melyikben mennyi a valóság és mennyi az eladni való áru, de érdemes utána nézned az angyalok alapvető jellemzőinek és attribútumainak, amit neten is megtehetsz, és lapozz bele könyvesboltokban vagy neten könyvekbe.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kezdő, tudom, hogy helyes, s mi nem. Tehát nyugodtan ajánlhatsz, meg fogom tudni különböztetni az igazságot a "hazugsággal", s a jót a rossztól. :)
2011. aug. 8. 12:35
5/8 anonim válasza:
Silver Ravenwolf: Angyalmágia
Richard Webster: Gyertyamágia
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. aug. 9. 09:37
8/8 vaslady válasza:
Hazel Raven Angyalbibliájában is találhatsz jó tanácsokat, továbbá a már említett Websternek vannak még Mihály, Gábriel, és Uriel arkangyalokról szóló könyvei, amelyekben szintén olvashatsz mágikus tippeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!