Szeretném fejleszteni az asztrális érzékeimet, valami jó gyakorlatot ismertek?
Ne az asztrális marhaságot akard fejleszteni hanem önmagadat
A levél oldalon megírom hol tanulhatsz a tudatról gyakorlatokat
Szerintem a legjobb erre a Kundalíni energia felszabadítása meditációval. Keress rá, biztos sok találatot kapsz.
Maminak meg üzenem, hogy ha valamivel valaki nem árt magának, akkor miért ne csinálja? Persze a személyiségfejlesztés is jó dolog, de egymást szerintem a kettő nem zárja ki, sőt.
Franz Bardon Frabato (könyveiben találsz)
Nem a magyar kóklerre gondolok.
"érzékelsz asztrálisan is,"
Először is ez az asztrál szó egy szedett- vetett ezo-hindu zagyvalék.
Nincs asztrál dimenzió nincs asztrál tér. nem igaz az asztrál test
Test van és benne két energia rendszer hálózat amely kisugárzik a környezete felé illetve felfog dolgokat és visszaviszi a testbe illetve az agyba.
Van egy sejtek alkotta testünk és abban két energia hálózat -- az idegi energia hálózat és a másik a mágneses energia hálózat. A kettő együtt alkotja az ÉN-t
A tudat két részből áll-- A mágneses energia hálózat -- ezen születik a gondolat érzelmi töltéssel
-- majd az agy amely a memória és vezérlő egysége a testnek és onnan áramlik ki, az idegi másik energia hálózat.
--Az agyban keletkezik mind két energia rendszernek a hálózata. Ha bármelyik energia hálózatrendszer hiányzik az élet vegetál majd meghal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!