Hogy lehet valakit elátkozni?
Figyelt kérdés
Mondjuk hogy 1 napig legyen beteg. Vagy bármi ami szerintetek megrázna egy fiút.(csaj vagyok és bosszút akorok állni)2013. okt. 15. 18:50
11/19 A kérdező kommentje:
Amúgy az 1 napig wlegyen beteges rontást egy másik személynél akarom alkalmazni. Fontos. Ötletek?
2013. okt. 15. 19:24
12/19 Shai-Hulud válasza:
Íme itt a receptje:
14/19 anonim válasza:
Vágd le a p*cs-ét és aztán egyél ő elötte kolbászt.( a trónok harcában megrázó volt)
15/19 anonim válasza:
Szimpatikus csajnak tűnsz (ez csak vicc, nyugi). Ilyen hülyeséget kérdezni.
16/19 A kérdező kommentje:
14, ez egy jó ötlet!
2013. okt. 15. 20:23
17/19 anonim válasza:
Tudom már, hogy állj bosszút, hiszen biztos, hogy neked van igazad, mindenben. Kezdj el tanulni és majd félévkor nagyképűen a szemébe vágod a kitűnő bizidet, hozzátéve, hogy ne haragudjon rád, hiszen alapjában véve mégis egy szerény csajszi vagy, aki csak utat akart mutatni. Ezután beültök egy cukrászdába és együtt elmélkedtek Platón államelméletéről. Úgy érzem, a jövő realitását írtam le, vagy nem?
18/19 Canopus válasza:
Ilyet ne próbálj ki, a gyerekem múltkor meghalt bánatba'.
19/19 anonim válasza:
Ha nem bírsz továbblépni, akkor már meg is átkoztad - saját magad. A bosszú az öntelt és pesszimista egó terméke. Lépj tovább, keress mást magadnak, aki jobban illik hozzád. Erről szól a fiatalság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!