Közzé tenne nekem valaki valami jó kis átkot, rituálét, ami komoly dolgokat okoz?
Egy hatásos rituálé:
Veszel 666 liter benzit, beleöntöd a kádban, bele ülsz, majd meggyújtod. Komoly dolgot okoz, még bele is halhatsz, de ha nem is halsz bele, akkor is komoly traumával éled tovább a mindennapjaidat.
Ami komoly dolgot okoz?
Oké. Rajzolj horog kereszteket a rendőrség előtt álló rendőrautókra, és kiabáld azt, hogy én voltam, gyertek.Annyi rendőrt idézel, hogy az nem igaz.
Gyújts meg egy fekete gyertyát és mormold magadban,majd egyre hangosabban:
Én, mint egy fizikai anyagi lény, szeretném segítségül hívni az asztrál világot,legkönyebben marcsát az asztrálbestiát hívhatod, kérdezd meg tőle, hogy: Marcsa,minek panaszkodol,ha egész éjjel malackodol? Erre nem fogja tudni a választ és mivel legyőzted az észpárbajban ezért segíteni fog neked, már csak az átkot kell megmondanod neki, hogy mi legyen, de előtte le kell nyűgöznöd ezzel a mítikus szöveggel:
Katona bácsi haptákban,bekakált a nadrágba.Katona néni kimossa? Fúj,de büdös,kidobja!
Innentől már kérhetsz tőle bármit, teljesíteni fogja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!