C# nyelvben mennyire komoly grafikus dolgokat lehet létrehozni?
hamarosan egy rajzolással kapcsolatos programot kell készítenem, alakzatok kirajzolása, mozgatása, konkrétan algoritmus modellezése valami egyszerű módon, java és C# közül választhatok, és a C# jobban tetszik, nem tudom meg lehet-e valósítani vele ilyeneket (például egy maximum keresés modellezése, vannak számok, a legnagyobbat belerakjuk valami dobozkába stb :D)
és ha esetleg tudnátok hozzá valami linket ahol le van írva ilyesmi azt is megköszönném
C#-al bármit meg lehet valósítani :)
Természetesen sokkalta egyszerűbb, ha használsz hozzá valamilyen keretrendszert - XNA, SlimDX, vagy grafikus motor, pl Unity.
Magában natúr C#-ban is lehetséges ezeket elérni persze, de sok-sok-sok éved rá fog menni :D
Szerintem ahhoz már OpenGL vagy DirectX kell, de ha akarod kiszámolod a négy sarkát. Én ilyesmire gondoltam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!