Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mire lehet használni a telekin...

Mire lehet használni a telekinézist?

Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy alap gyakorlatokat elvégzik az emberek, használható valami nagyobb dologra? Pl. hogy 5 méterről megmozgassam például a távirányítót, vagy hasonló? Én egyáltalán azt sem tudom, hogy működik-e ez, mert még nem tapasztaltam, csak kérdezem
2013. okt. 3. 23:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10es

de a kérdés nem arra vonatkozott amit te kérdeztél...

csak keresgélj a guglival majd megtalálod ki ez az asszony és miket csinált.

attól h te a fától az erdőt sem látod, ő egy élő ember volt ilyen képességgel.

2013. okt. 4. 17:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Semmire, mert a telekinézis csak egy kitalált fogalom, ami egyben testesíti meg az emberi fantáziát és lustaságot. Az az akármilyen nevű hölgy is egy jól megrendezett kamu főszereplője, hogy a lehető leghihetőbb legyen a róla kialakított kép. Te meg bedőltél neki, mint maci a málnásba. Van ez így, előfordul, de a medve legalább kimászik a málnásból amikor rájön, hogy átejtették. Te persze szúrathatod magad tovább a tövisekkel, ha az neked jólesik, a jogod megvan hozzá :)
2013. okt. 5. 01:58
 13/16 anonim ***** válasza:

#11: én a tényeket fogadom el és nem a kamu dolgokat, mint ahogyan te teszed. Ha arról van szó, hogy léteznek a földönkívüliek, akkor nem azzal kell előjönni, hogy a CIA, meg a KGB tud róla... . Az, hogy UFO-kkal kapcsán írnak, az még nem jelent földönkívülieket. Kár, hogy ezeket nem látod be.... .

A kérdèsre az is válasz, hogy nem létezik a telekinézis.

2013. okt. 5. 14:44
 14/16 anonim ***** válasza:

Míg a tudósok ki nem mondják, hogy létezik telekinézis, addig én azt nem hiszem. Az összeesküvés elméletekben sem hiszek, mert nincs rá bizonyíték, hogy a szabadkőművesek, CIA, KGB a világ vesztét akarnák. Ezek titkos szervezetek, de mivel titkosak kétlem, hogy információ kiszivárogna ezekről a helyekről.

...

2013. okt. 5. 17:38
 15/16 anonim ***** válasza:
A távirányítót azért találták ki, hogy ne kelljen felemelned a seggedet a fotelból, ha be akarod kapcsolni a TV-t. Most már a kezedet is lusta vagy megemelni? Pedig még egy darabig kénytelen leszel.
2013. okt. 16. 21:49
 16/16 anonim ***** válasza:

#14: A tudósok már elismerték a parapszichológia létezését, ez hivatalosan is tudományág, és elismert tudósok kutatják az ebbe a témakörbe tartozó, fizikailag megmagyarázhatatlan jelenségeket.

Csak épp erről az átlag halandó ember nem tud, mert a tudósok cikinek érzik, hogy a parapszichológiának van létjogosultsága, és félnek is tőle és a kutatásaitól, mert a végén kiderülne, hogy ők, a naagy és elismert tudósok tévedtek, és akkor oda a hírnév. Bár a parapszichológia valóban elismert tudományág, gyakorlatilag a többi természettudós igyekszik nem tudomást venni róla, nem engednek be cikkeket a szaklapokba, pedig Magyarország erősen jó eredményekkel rendelkező telepátia-kutatásnak ad otthont, ahol ráadásul abszolúte nincs csalás (saját tapasztalat, én is részt vettem benne), az eredmények pedig meglepően jók, a véletlentől szignifikánsan eltérőek, azt már nem lehet egy "csak szerencséje volt" magyarázattal elleplezni. :)

Persze, ez a mikrojelenségekre korlátozódik leginkább, ugyanis az a fajta telekinézis, ami a kérdésben szerepelt, roppant ritka jelenség, ha valaki erre tényleg képes lenne, az szenzáció szintje lenne még a parapszichológusok körében is. Nina Kulagina gyakorlatilag a ritka kivétel, épp úgy, ahogy Daniel Douglas Home is, és más parapszichológia által emlegetett ismertebb név is. Ez a fajta telekinézis olyan, mint a fehér holló, ahogy a telepátia sem egy konkrét szó szerinti beszélgetést takar, ám az eredmények mégis mérhetők. :)

Aki meg kísérletezni akar a mikroPK-val, ajánlok egy dobókockát. Kezdd el dobálni azzal a céllal, hogy hatost fogsz dobni, mert hatost akarsz, és írogasd fel a számokat, nézd meg, hány % lett hatos. Ha a dobások egyharmada (az egyhatod helyett), és még az ötös is sok mellé, az vajon véletlen? :)

2013. okt. 17. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!