Mire lehet használni a telekinézist?
Kiválóan alkalmas végtagok, vagy fejek testről való leválasztására, vagy akár a test további darabokra osztására.
Használati útmutató az Elfen Lied című animében.
Kedves Mirk:
Lucy és a többi diclonius nem telekinézist használt, hanem a
vektoraikat.
Kedves kérdező:
Akik magukról azt állították, hogy használtak telekínézist,
max. tollnehézségű tárgyakat tudtak mozgatni(a saját állításuk szerint).
Egy időben az USA tudósai kísérleteket végeztetek azokkal, akik
azt állították, hogy telekinézist használtak, de kiderült, hogy
csak beképzelték maguknak.
Nem létezik a telekinézés.
Az embereket meg lehet téveszteni bűvésztrükkel, de aki azt mondja, hogy tudja használni a telekinézést, akkor mutassa be azt nekem.
Létezik telekinézis, csak épp roppant ritka, nem is vagyok benne biztos, születik-e minden generációban olyan ember a földre, aki tényleg képes használni? Daniel Douglas Home és Nina Kulagina a legismertebbek, de nekik is komoly fizikai problémákat okozott a dolog. Arról nem tudok, hogy él-e jelenleg telekinetikus erővel bíró személy a földön (van valami bűvész srác, akinek meglepően extrák a trükkjei, de őt sem tudom, hogy lennének-e speciális képességei esetleg, vagy tényleg "csak" bűvészzseni?)
Ez persze, azt jelenti, hogy ezt a telekinetikus szintet átlag ember nem igazán tudja elérni, úgyhogy nem valószínű, hogy arra fogod használni valaha, hogy a távirányítót megmozgasd. ;) Ha képes leszel megmozgatni, akkor nem arra "pocsékolod" el. ^^
# 4: bűvészek nem tudják használni, csak trükköket alkalmaznak, amivel lényegében az embereket szórakoztatják.
Mint ahogyan írtam, aki tudja használni, ő mutassa meg nekem. Kíváncsi vagyok, hogyan működik, stb.
Az, hogy a TV-ben mutatják, vagy írnak róla, az számomra nem jelent semmit sem (a TV-ben mutatnak olyant is, ami nem valós).
Semmire nem lehet használni.
Az emberiség pár ezer évig szenvedett a telekinézissel, pirokinézissel, telepátiával és hasonló ezós hülyeségekkel, aztán amikor végleg belátták, hogy nem léteznek feltalálták az emelőt, a gyufát, majd a telefont.
A bűvészek repertoárjában gyakori. De persze, hogy csak trükk. A gyakran előráncigált "nagy" nevek (Kulagina és társai) sem voltak képesek továbblépni a bűvész szinten. Apró kis tárgyakat képesek mozgatni, ugyanolyan hatásfokkal mint a bűvészek, így joggal feltételezhető, hogy ugyanúgy trükkel vezettek meg mindenkit.
Kedves hjam1029:
A diclonusok képessége avatatlan szemek számára leginkább telekinézisnek tűnik.
5ös
lehet h te nem hiszel benne, de ebben nem is hinni kell.
nina kulagina egy valós ember volt, ilyen képességgel, és még sok egyéb képessége volt.
a kgb nek a hidegháború alatt, volt parapszichológiai osztálya, azokat az embereket szervezték be, akik ilyen képességgel rendelkeztek.
a cia is tartott fenn ilyen részleget.
ezt az embert mindkét"cég" megakarta magának szerezni.
vannak fenn archív felvételek a nőről még a kezdeti tanulmányozás során készültek, később szigorúan titkosított lett minden róla.
ott a gugli, gondolom tudod használni.
jah és ne a bűvészek közt keresd mert ő nem az volt.
# 9:
Igen, tudom használni a google-t.
Meg tudom azt is, hogy sok mindent kitalálnak a CIA-ra és a KGB-re is és azt, hogy ezeket nem kell elhinni. Fura, hogy csak a konteósok, összeesküvés hívők jönnek elő ezzel, bizonyítékot persze nem tudnak szolgáltatni, mivel CIA, KGB, meg miegymás titkos szolgálati cégről van szó... .
Ha kutakodnak a telekinézéssel kapcsán, akkor tegyék, de ha nem járnak sikerrel, akkor meg mi van? Kutakodhatnak akár, a Marci élettel kapcsán, mégsem vannak Marslakók.
Egyet kérdezek - mi volt a Köztársaság téren? Mi is volt a népi hiedelem? Be tudták bizonyítani az emberdaráló létét? Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!