Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Éreztétek már magatokat olyan...

Éreztétek már magatokat olyan erősnek, hogy már emberfelettinek mondtátok az érzést?

Figyelt kérdés
Éreztétek már azt a csodálatos érzést, amikor erővel teljesnek éreztétek magatokat és úgy éreztétek, hogy mindenre képesek vagytok?
2013. szept. 20. 07:30
 1/8 anonim ***** válasza:

amikor tele voltam koxxal mint a déli busz akkor erős voltam, úgy ahogy írod kérdező:)

kettesével hajlítgattam a vonatsíneket:)

2013. szept. 20. 07:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
igen a multkor éreztem azt hogy emberfeletti erõvel rendelkezem.De hozzá teszem azt hogy alkohol hatása alatt voltam. xD
2013. szept. 20. 08:17
 3/8 anonim ***** válasza:
persze, sőt, bármikor elérem ezt az érzést, csak 5 felest kell betolnom hozzá.
2013. szept. 20. 09:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyszer tapasztaltam ilyet: szükséghelyzetben egy "erős isten" tapasztalódott,

aki mint egy nagy magasztos erő vonult a világban (a világ felett) és végbevitt egy tettet.

Valójában én magam voltam az....

...de mi még ezen a lét- és tudatszinten projekcióként =kivetítésként tapasztaljuk önmagunkat.

(a vallások erre játszanak rá és ezt erősítik bennünk = hogy kivetített önmagunkat külső entitásnak képzeljük és így váljunk le önmagunkról)

Ez a 3D rendszer egy alacsony szintű rendszer, itt még túl sok a hazugság = a kaotikus elem.

2013. szept. 20. 09:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, csak egy kis adrenalin/vagy fantázia kell hozzá és máris ott az érzés.
2013. szept. 20. 09:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, fejben én is át tudok ugrani az egyik magas épületről a másikra, mint Neo a Mátrixban.
2013. szept. 20. 11:10
 7/8 anonim válasza:
igen,szülés közben :)
2013. szept. 20. 13:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Pár sör meg feles pálinka, és én vagyok a Világ Ura :D
2013. szept. 24. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!