Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ez a péntek 13-ai babonás...

Ez a péntek 13-ai babonás félelem honnan ered?

Figyelt kérdés

Ma péntek 13-a van, azaz szerencsétlen nap. Eredetileg azt terveztem, hogy egy új mobilt veszek, amit kinéztem és azért éppen pénteken, mert a hétvégén akartam ismikkel feltölteni minden alkalmazást amit hasznosnak vélünk.

Azonban most megtudtam, hogy ez nem egy átlagos péntek, hanem péntek 13, így ma semmit sem fogok venni, csak kenyeret még élelmiszert sem, nehogy a balszerencse miatt elüssön autó, becsapjanak, balszerencsés selejt terméket kapjak és sorolhatnám

De miért vagyunk ilyenek ? Honnan ered a péntek 13.ai átok? Miért rontja minden évben el az életünket ez a nap?

2013. szept. 13. 07:12
1 2
 11/12 anonim válasza:

én k*rvára nem vagyok ilyen szempontból babonás, ennek ellenére vettem 1-1 plusz lottót.

Igaz, hogy balszerencsémre sikerült tegnap megfáznom

2013. szept. 14. 15:20
 12/12 anonim válasza:
2013. szept. 14. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!