Barátom woodoo átkot próbált ki, és pontosan az, amit átokként küldött, visszaszállt rá. Saját kis módszerével, , levette" magáról, de még mindig fél. Ezósok, tudnátok segíteni?
Hangsúlyoznám, hogy más megmentése érdekében küldött átkot, de valami nagyon rosszul sülhetett el... Én szkeptikus és objektív ember vagyok(Woodoo-val csak voltam), de szóról szóra az szállt vissza rá, amit átkozott. Ilyesmi szertartással ,,levette" magáról, de retteg még mindig. Namármost, itt a GYIK-en is regisztrálva van, de hiába próbálom rávenni, hogy írjon, kérdezzen már, nem hajlandó rá, és most én teszem meg helyette.
Kérdése ezenkívül: Ő HISZ a Woodoo-ban, és tartja magát amellett, hogy az a valaki, akire a rontást akarta küldeni, megérdemelte volna( ez egyébként így is van). Hogyan tudná levenni tényleg az átkot, ha máskor is visszaszállna rá? Hogyan átkozhat?
Talán mégsem érdemelte meg az illető, akire küldte? Vagy erős védelem alatt áll, akire küldte? Esetleg a bolygók együttállása abszolút nem kedvezett átok küldésére. Sehogy nem tudja mostmár levenni, tisztítsa meg az auráját, és hagyja az átkok küldését profikra.
Általában sajnos a "megérdemelte" kategória az egy hétköznapi embernél, hogy beszóltak neki, vagy elvettek tőle 100 Ft-ot. Egy mágus nem így gondolkozik, százszor meggondolja, mire egy átkot küld. Ha mennek neki az alapok, meditáció, jóga, személyiség fejlesztése, stb. profi szinten, esetleg, utána jöhet az átok kategória.
Pedig nagyon megérdemelte az a nő...
Unokahúgát tanári köszöntéskor kiküldte azzal az indokkal, hogy ő nem adott be pénzt, holott ELSŐKÉNT fizette be. Mindkenki tudja a nőről, hogy egy szekta, hitgyülekezet tagja, és az egész iskola (szinte,pár kivétel van, unokahúga nagynénje nem az, de ott tanár) ebbe a szektába tartozik. A nőről bizonyítva van, hogy Woodoozik, és nagyon gonosz, a kislánnyal nem először gonoszkodott, volt itt durvább is.
Köszönöm a válaszokat!
Szarakodik olyan erőkkel, amiket nem ismer, aztán meg sír a szája mi?
Fölteszem Haiti Voodoo-ról van szó.
1. simán elrontotta az átkot. ilyesmi megesik, gondolom valami netről összehalászott recepttel dolgozott. Elmondanám, hogy a Loák nem tartoznak a legjobb arcok közé, és a kontárokra külön allegiásak. Először mondjuk Wiccával kellett volna kezdeni vagy ilyesmi, nem mondom hogy egyszerűbb, de a Voodoo (nem Woodoo) Loáihoz képest barátibb. Szóval ebben az esetben marad az engesztelő áldozat. Nem tudom a srác melyik Loát próbálta ráuszítani az ellenségére, gondolom Marinette-t, amilyen mákja van. Ebben az esetben fekete malac vagy fekete kakas (nem tyúk!!) áldozatot javaslok.
2. Akit megátkozott, az nem érdemli meg az átkot, vagy (ne adja az ég) Loák védelme alatt állt. Ekkor nem marad más, mint kanosszát járni, bocsánatot kérni, megtagadni az átkot és 77 nap szolgálattal (manapság azért nem olyan durva, mint régen, elég, ha időnként segít ebben-abban), ledolgozza a bűnét. A trükközést nem javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!