Az nem baj a woodoo babánál?
Figyelt kérdés
Sziasztok!!
Woodoo babát készitettem senkinek nem akarok rosszat de kiszeretném próbálni és légyszives ne beszéljetek le meg ilyesmik mondom senkink nem akarok rosszat. Na és akkor van egy olyan rész, hogy vérrel kell bekenni és az nem baj ha az ,,áldozat'' vérével kenem be? Mondjuk ha magamat akarom akkor az nem baj ha a saját véremmel kenem be? DE EZ CSAK EGY PÉLDA...Szabad azt amúgy? Köszi és légyszives ne hordjatok le mindennek.
2011. dec. 30. 20:03
2/12 A kérdező kommentje:
miért?
2011. dec. 30. 20:35
3/12 anonim válasza:
Semmi nincs ingyen, ezért a "szolgáltatásért" a "gonosz" megkéri az árát.
4/12 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted? a halálra gondolsz?
2011. dec. 30. 20:43
5/12 anonim válasza:
Úgy tudom a woodoo önmagadra nem müxik.
6/12 mustafa33 válasza:
Megadra nem szabad, mert azt ha akarnád is, már nem tudod megszüntetni.
7/12 A kérdező kommentje:
rendben, amúgy kipróbáltam de úgy hogy magamon...a lábba szúrtam egy tűt és este mikor aludni mentem fájt a lábam...azóta eldobtam a babát és nincs meg
2012. jan. 4. 17:27
8/12 A kérdező kommentje:
nem úgy dobtam el hanem elraktam
2012. jan. 4. 21:29
9/12 mustafa33 válasza:
Vigyázz, azt a szúrást vissza kel csinálnod, mert előjön amikor nem várod. A lábad kend be szűzlánypisivel, a babát is, és utána égesd el. Ja a tűt húzd ki és azt is tisztídsd meg, azt is kend be azután lángal tisztídsd.
10/12 A kérdező kommentje:
aha persze...
2012. jan. 8. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!