Barátom woodoo átkot próbált ki, és pontosan az, amit átokként küldött, visszaszállt rá. Saját kis módszerével, , levette" magáról, de még mindig fél. Ezósok, tudnátok segíteni?
Hangsúlyoznám, hogy más megmentése érdekében küldött átkot, de valami nagyon rosszul sülhetett el... Én szkeptikus és objektív ember vagyok(Woodoo-val csak voltam), de szóról szóra az szállt vissza rá, amit átkozott. Ilyesmi szertartással ,,levette" magáról, de retteg még mindig. Namármost, itt a GYIK-en is regisztrálva van, de hiába próbálom rávenni, hogy írjon, kérdezzen már, nem hajlandó rá, és most én teszem meg helyette.
Kérdése ezenkívül: Ő HISZ a Woodoo-ban, és tartja magát amellett, hogy az a valaki, akire a rontást akarta küldeni, megérdemelte volna( ez egyébként így is van). Hogyan tudná levenni tényleg az átkot, ha máskor is visszaszállna rá? Hogyan átkozhat?
Szerintem meg az a fő gond, hogy a barátod elhitte magáról, hogy átkozott. És így, azt kapta, amit hitt magáról.
Az átkokkal alapvetően az a probléma, hogy először magadban kell létrehoznod, hogy másra "hasson". Te küldöd rá, belőled származik. Valamilyen szinten mindig megsínyli a művelője.
Ha gondolod,menj fel a web oldalamra,ott az "Átok-rontás" menüben fel tettem egy fotót,az általam végzett egyik woodoo átok levételről.
Azon a fotón,a szertartáshoz használt gyertyák maradványai vannak,mindig lefotóztatom a levételt kérővel,mert nagyon sok mindent elárul az átokról.
A fotón,egy olyan ember gyertyamaradványa van,akit woodooztak,és kifejezetten a hasát,hasnyálmirigyét, szurkálták,mert nem hirtelen halált akartak elérni,hanem hosszasan tartó,szenvedéssel teli súlyos betegséget.
Ha megnézed a fotót,ott van a démon,és az illető teljes emésztőrendszere.Magyarul a gyertyamaradvány tökéletes képet alkotott a problémáról,de olyan szinten,hogy anatómiailag is tökéletes.Akkoriban,még én is meg döbbentem.
A szertartás elvégzése után emberünk,három hónapi pokoli kínok után sokkal jobban lett,a csillapíthatatlan fájdalom már másnapra el tűnt.Sajnos a hasnyálmirigye nem lett tökéletes,de azóta hála Istennek,nem okozott problémát.
Ami még érdekes adalék: az,aki woodoozta,(tudtuk pontosan ,hogy ki az illető,)most nagyon súlyos beteg,sajnos azt nem tudtuk meg,hogy pontosan mi a betegsége,de annyi információ el jutott hozzánk,hogy beteg,és állítólag kidobott minden woodoo kelléket.Volt egy eredeti koponyája is,és egyéb szobrok,fekete gyertya,stb..Tehát házilag állt neki a szentem....
Ha gyanakszik valaki,hogy woodoozzák,akkor figyelje az órát,hogy periódikusan ismétlődnek -e a testi-lelki panaszai.Mert a woodoo szabályai szerint nagyjából azonos időben végzik a szertartást.Általában nem egyszeri alkalommmal,hanem többször végzik.Ha azonos időpontban érzi valaki,általában az esti órákban a problémát,akkor biztosra veheti,hogy woodoo áldozata.
Na jó, nem akarok regényt írni,csak a téma olyan sokrétű,hogy órákig lehetne róla eszmecserézni,annyi ilyen esettel találkoztam már.
Egy a lényeg: nagyon veszélyes dolog,és ha az a bizonyos tanárnő ezt végzi,le kell állítani minél előbb.Ennek viszont nem az a módja,hogy átkot küldessz rá.A woodooval meg lehet kötni a nőt,hogy ne tudjon mágiázni.
Tényleg csak az érdekesség kedvéért,ha érdekel,akkor itt tudod megnézni a fotót:
www.wildajosda.gportal.hu
Vigyázz magadra,és ha bajban van a barátod,tehát nem szűnnek meg az rajta lévő átok jelei,nekem is írhatsz,16-éves tapasztalatom van ebben a témában:))
Üdvözlettel:Wilda
Jezus segitsd meg ezeket a tudatlan embereket!!!
A joslas, woodoo, magia feher-fekete, babona, agykontroll, bizonyos indiai-afrikai szobrocskak stb.az mind-mind csak a gonoszt fogja behozni az eletedbe, hogy ezen eleted vegen a Pokolra keruljon a lelked, az orok elet helyett!!! Jezus az egyetlen ut!!! Jezusom, bizom benned!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!