Spirituális sátánizmus, és mágia, nem értem!?
Nekem egy egyszerű kérdésem lenne ! Ha tényleg létezik az aura,és energiák, csakrák, és hasonló dolgok, akkor mi a szerepük ? És még egy zavaró dolog lenne...
a legtöbb spirituális sátánista gyerek, 14-17 éves, aki provokatív kérdéseket tesz fel a spirituális sátánizmussalkapcsolatban, hogy aztán "jól megmondhassák,hogy mi a spirituális sátánizmus :D " .
De csak mondják a véleményüket mint a keresztény papok...
Maga az elv, hogy fejlődni kell,
és előrébb jutni, és idővel magasabb szintre juthatunk,
ez mind tetszik, sőt én még egyházgyűlölő is vagyok,
tehát tetszik a spirituális sátánizmus.
De nem világos, ha tegyük fel nem létezne aura,
és semmi ilyesmi, csak anyagi világ, akkor mivel lenne másabb az a világ,mintha létezik spirituális világ ?
Tehát bárkire hat egyáltalán az aura ?
Nem igazán tudom, hogy a tudomány és a spiritualitás hogyan függ össze, mert vagy a tudomány igaz,
vagy a tudomány és a spiritualitás is,tehát a tudomány az elsődleges.
Nem provokatív kérdéseknek szánom, én csak egyszerűen kíváncsi vagyok,
hozzáteszem nagyon rég óta érdekel a Spirituális Sátánizmus. Próbáltam is a meditációkat.
Vegigolvastam, es ugy tunik nekem, Sur valaszai helyesek, egyetertek vele. A kerdezo intelligens, egeszseges szkepticizmusa, utkeresese nagyon szimpatikus.
Ha a magia erdekli, nezzen bele a magyar WICTOR CHARON Atlantiszi magia c. konyvebe.
A magia tudomanya onmagaban se jo, se rossz. Az ember donti el, onzo/rossz, vagypedig jo, onzetlen, masoknak segito celra hasznalja.
A satanizmus gyulolkodesre osztonzo tanait miert is valasztana jozan, okos ember ? Hiszen minden tett visszahat mirank a karma torvenye szerint, kivetel nelkul.
Meg annyit a kerdezonek, hogy valassza az onismeret utjat (ismerd meg onmagad). Nem kell ehhez sehova se tartozni. A kulonbozo spiritualis filozofiak mindegyikebol lehet es szabad tanulni ezen az uton.
A benned levo Isteni szikrat fogod megtalalni. Rajosz, hogy mi a kulonbseg/hasonlosag Isten es Ember kozott.
A spirituális sátánizmus egy innen - onnan összegányolt badarság. Nem mondom, hogy a mágiájuk nem működik, de valójában magának a spiritizmusnak semmi de semmi köze a sátánizmushoz. Nem Enki teremtette az emberiséget.
A kereszténység is téved, de ez a spirituális sátánizmus is.
Nem itt kell keresni az igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!