Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Spirituális sátánizmus, és...

Spirituális sátánizmus, és mágia, nem értem!?

Figyelt kérdés

Nekem egy egyszerű kérdésem lenne ! Ha tényleg létezik az aura,és energiák, csakrák, és hasonló dolgok, akkor mi a szerepük ? És még egy zavaró dolog lenne...

a legtöbb spirituális sátánista gyerek, 14-17 éves, aki provokatív kérdéseket tesz fel a spirituális sátánizmussalkapcsolatban, hogy aztán "jól megmondhassák,hogy mi a spirituális sátánizmus :D " .

De csak mondják a véleményüket mint a keresztény papok...

Maga az elv, hogy fejlődni kell,

és előrébb jutni, és idővel magasabb szintre juthatunk,

ez mind tetszik, sőt én még egyházgyűlölő is vagyok,

tehát tetszik a spirituális sátánizmus.

De nem világos, ha tegyük fel nem létezne aura,

és semmi ilyesmi, csak anyagi világ, akkor mivel lenne másabb az a világ,mintha létezik spirituális világ ?

Tehát bárkire hat egyáltalán az aura ?

Nem igazán tudom, hogy a tudomány és a spiritualitás hogyan függ össze, mert vagy a tudomány igaz,

vagy a tudomány és a spiritualitás is,tehát a tudomány az elsődleges.

Nem provokatív kérdéseknek szánom, én csak egyszerűen kíváncsi vagyok,

hozzáteszem nagyon rég óta érdekel a Spirituális Sátánizmus. Próbáltam is a meditációkat.

2013. aug. 25. 11:52
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Ezt csak te döntheted el. De az idődet folyamatosan pazarlod.
2013. aug. 30. 00:20
 32/36 A kérdező kommentje:
több éve van bennem ez a "nem tudom az utamat téma..."
2013. aug. 30. 00:42
 33/36 anonim ***** válasza:

Vegigolvastam, es ugy tunik nekem, Sur valaszai helyesek, egyetertek vele. A kerdezo intelligens, egeszseges szkepticizmusa, utkeresese nagyon szimpatikus.

Ha a magia erdekli, nezzen bele a magyar WICTOR CHARON Atlantiszi magia c. konyvebe.

A magia tudomanya onmagaban se jo, se rossz. Az ember donti el, onzo/rossz, vagypedig jo, onzetlen, masoknak segito celra hasznalja.

A satanizmus gyulolkodesre osztonzo tanait miert is valasztana jozan, okos ember ? Hiszen minden tett visszahat mirank a karma torvenye szerint, kivetel nelkul.

2013. okt. 15. 02:03
 34/36 anonim ***** válasza:

Meg annyit a kerdezonek, hogy valassza az onismeret utjat (ismerd meg onmagad). Nem kell ehhez sehova se tartozni. A kulonbozo spiritualis filozofiak mindegyikebol lehet es szabad tanulni ezen az uton.

A benned levo Isteni szikrat fogod megtalalni. Rajosz, hogy mi a kulonbseg/hasonlosag Isten es Ember kozott.

2013. okt. 15. 02:08
 35/36 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam már erre, hogy jobb lenne kérdés helyett "tesztelni" hogy tényleg eltudok-e írni dolgokat.
2013. okt. 15. 06:22
 36/36 anonim ***** válasza:

A spirituális sátánizmus egy innen - onnan összegányolt badarság. Nem mondom, hogy a mágiájuk nem működik, de valójában magának a spiritizmusnak semmi de semmi köze a sátánizmushoz. Nem Enki teremtette az emberiséget.

A kereszténység is téved, de ez a spirituális sátánizmus is.

Nem itt kell keresni az igazságot.

2014. márc. 12. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!