Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Spirituális sátánizmus, és...

Spirituális sátánizmus, és mágia, nem értem!?

Figyelt kérdés

Nekem egy egyszerű kérdésem lenne ! Ha tényleg létezik az aura,és energiák, csakrák, és hasonló dolgok, akkor mi a szerepük ? És még egy zavaró dolog lenne...

a legtöbb spirituális sátánista gyerek, 14-17 éves, aki provokatív kérdéseket tesz fel a spirituális sátánizmussalkapcsolatban, hogy aztán "jól megmondhassák,hogy mi a spirituális sátánizmus :D " .

De csak mondják a véleményüket mint a keresztény papok...

Maga az elv, hogy fejlődni kell,

és előrébb jutni, és idővel magasabb szintre juthatunk,

ez mind tetszik, sőt én még egyházgyűlölő is vagyok,

tehát tetszik a spirituális sátánizmus.

De nem világos, ha tegyük fel nem létezne aura,

és semmi ilyesmi, csak anyagi világ, akkor mivel lenne másabb az a világ,mintha létezik spirituális világ ?

Tehát bárkire hat egyáltalán az aura ?

Nem igazán tudom, hogy a tudomány és a spiritualitás hogyan függ össze, mert vagy a tudomány igaz,

vagy a tudomány és a spiritualitás is,tehát a tudomány az elsődleges.

Nem provokatív kérdéseknek szánom, én csak egyszerűen kíváncsi vagyok,

hozzáteszem nagyon rég óta érdekel a Spirituális Sátánizmus. Próbáltam is a meditációkat.

2013. aug. 25. 11:52
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Akkor mégis hogyan "erősödjek" ? Neked mi az "elved" ? Fénymeditációk okozhatnak gondot ?
2013. aug. 29. 23:17
 22/36 anonim ***** válasza:

Egy egyszerű példa:

a "szélső-bal" és a "szélső-jobb" látszólag élethalálharcot vív egymással, életre-halálra.

A megértés alsó szintjein ez így is van.

A megértés magasabb szintjein az ember érti és látja, hogy mindkettőt valójában ugyanaz a külső erő motiválja, irányítja, befolyásolja, mozgatja. (!!!!)

Egyik a kereszténységet választja, a másik pl. a spirituális sátánizmust (=szellemrituálékhoz kötődő sátánizmus),

de valójában - a lényeget tekintve - mindketten ugyanazt választották. (!!!)

Választhatták volna a tibeti buddhizmust is vagy pl. az iszlámot is - akkor is pontosan - a lényeget tekintve - ugyanaz lett volna a választásuk.

Választhatták volna a gnoszticizmust is, a tradicionalizmust is:

akkor is pontosan ugyanazt választották volna.

2013. aug. 29. 23:19
 23/36 anonim ***** válasza:
Értelemben és megértésben kellene erősödnöd, mert az értelem az alap (=az első faktor).
2013. aug. 29. 23:20
 24/36 A kérdező kommentje:
Régen materialista voltam, és szkeptikus, de még ennél is régebben keresztény, szóval nem igazán tudom, hogy mi legyen most. Sehová sem fogok tartozni, mert elvből értelmetlenek a vallások, egyedül a spiritualizmus érdekel (ha létezik). De rabszolga sem akarok lenni valami istennél. Szóval hogyan erősödjek testileg és szellemileg, úgy, hogy közben nem válok semminek a szolgájává ?
2013. aug. 29. 23:27
 25/36 anonim ***** válasza:
Franz-Bardon-Az-Igazi-Beavatas-Utja Tessék. :)
2013. aug. 29. 23:31
 26/36 anonim ***** válasza:

Csak szólok, hogy Franz Bardon könyvei is Sátániak, igaz hogy sok hiba és megtévesztés van bennük. Franz Bardon a tudását William Quintscher-től kapta, majd ellopta tőle az összes munkáját, és saját nevében adta ki a tudását.

William a Sátáni Páholy tagja volt.

Egyébként is a Sátáni meditációkban ugyanúgy bent vannak Franz Bardon technikái is néhol. Bardon művei haladóknak valók, tehát nem hinném hogy megértené őket.

2013. aug. 29. 23:35
 27/36 A kérdező kommentje:
De sátánista meditációkkal, de nem sátánistaként lehet csinálni a meditációkat nem ?
2013. aug. 29. 23:38
 28/36 anonim ***** válasza:
Lehet. Csak majd adj is valamit, ne csak elvegyél. Tehát ha meggyőződsz róla, hogy ezek jók neked és működnek, és kapsz is jeleket Sátántól vagy az Istenektől, akkor avasd be magad.
2013. aug. 29. 23:44
 29/36 anonim ***** válasza:

Az előzőből kimaradt:

Viszont hogyha negatív tapasztalat ér, akkor az az oka, hogy nem vagy elkötelezett. Tehát ez akár veszélyes is lehet, egyedül menni a fejlődés ösvényén, mert ha bármikor ér támadás, akkor valószínűleg nem kapsz védelmet.

2013. aug. 29. 23:45
 30/36 A kérdező kommentje:
Látom te sátánista vagy. (már a leírtakból). Egyszer meditáltam, és valami beleordított a fülembe, és oylan 2 másodpercig mintha valami átszállt volna a fülemen, akkor hagytam abba a meditációkat. Beavatni nem avatnám be magam, mert nem tudom mi a "jó oldal" . Kész káosz minden, fogalmam sincs mi jó és mi rossz, mi az amivel fejlődök, vagy mi az amivel a pusztulásom felé rohanok...
2013. aug. 29. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!