Spirituális sátánizmus, és mágia, nem értem!?
Nekem egy egyszerű kérdésem lenne ! Ha tényleg létezik az aura,és energiák, csakrák, és hasonló dolgok, akkor mi a szerepük ? És még egy zavaró dolog lenne...
a legtöbb spirituális sátánista gyerek, 14-17 éves, aki provokatív kérdéseket tesz fel a spirituális sátánizmussalkapcsolatban, hogy aztán "jól megmondhassák,hogy mi a spirituális sátánizmus :D " .
De csak mondják a véleményüket mint a keresztény papok...
Maga az elv, hogy fejlődni kell,
és előrébb jutni, és idővel magasabb szintre juthatunk,
ez mind tetszik, sőt én még egyházgyűlölő is vagyok,
tehát tetszik a spirituális sátánizmus.
De nem világos, ha tegyük fel nem létezne aura,
és semmi ilyesmi, csak anyagi világ, akkor mivel lenne másabb az a világ,mintha létezik spirituális világ ?
Tehát bárkire hat egyáltalán az aura ?
Nem igazán tudom, hogy a tudomány és a spiritualitás hogyan függ össze, mert vagy a tudomány igaz,
vagy a tudomány és a spiritualitás is,tehát a tudomány az elsődleges.
Nem provokatív kérdéseknek szánom, én csak egyszerűen kíváncsi vagyok,
hozzáteszem nagyon rég óta érdekel a Spirituális Sátánizmus. Próbáltam is a meditációkat.
Egy egyszerű példa:
a "szélső-bal" és a "szélső-jobb" látszólag élethalálharcot vív egymással, életre-halálra.
A megértés alsó szintjein ez így is van.
A megértés magasabb szintjein az ember érti és látja, hogy mindkettőt valójában ugyanaz a külső erő motiválja, irányítja, befolyásolja, mozgatja. (!!!!)
Egyik a kereszténységet választja, a másik pl. a spirituális sátánizmust (=szellemrituálékhoz kötődő sátánizmus),
de valójában - a lényeget tekintve - mindketten ugyanazt választották. (!!!)
Választhatták volna a tibeti buddhizmust is vagy pl. az iszlámot is - akkor is pontosan - a lényeget tekintve - ugyanaz lett volna a választásuk.
Választhatták volna a gnoszticizmust is, a tradicionalizmust is:
akkor is pontosan ugyanazt választották volna.
Csak szólok, hogy Franz Bardon könyvei is Sátániak, igaz hogy sok hiba és megtévesztés van bennük. Franz Bardon a tudását William Quintscher-től kapta, majd ellopta tőle az összes munkáját, és saját nevében adta ki a tudását.
William a Sátáni Páholy tagja volt.
Egyébként is a Sátáni meditációkban ugyanúgy bent vannak Franz Bardon technikái is néhol. Bardon művei haladóknak valók, tehát nem hinném hogy megértené őket.
Az előzőből kimaradt:
Viszont hogyha negatív tapasztalat ér, akkor az az oka, hogy nem vagy elkötelezett. Tehát ez akár veszélyes is lehet, egyedül menni a fejlődés ösvényén, mert ha bármikor ér támadás, akkor valószínűleg nem kapsz védelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!