Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Spirituális sátánizmus, és...

Spirituális sátánizmus, és mágia, nem értem!?

Figyelt kérdés

Nekem egy egyszerű kérdésem lenne ! Ha tényleg létezik az aura,és energiák, csakrák, és hasonló dolgok, akkor mi a szerepük ? És még egy zavaró dolog lenne...

a legtöbb spirituális sátánista gyerek, 14-17 éves, aki provokatív kérdéseket tesz fel a spirituális sátánizmussalkapcsolatban, hogy aztán "jól megmondhassák,hogy mi a spirituális sátánizmus :D " .

De csak mondják a véleményüket mint a keresztény papok...

Maga az elv, hogy fejlődni kell,

és előrébb jutni, és idővel magasabb szintre juthatunk,

ez mind tetszik, sőt én még egyházgyűlölő is vagyok,

tehát tetszik a spirituális sátánizmus.

De nem világos, ha tegyük fel nem létezne aura,

és semmi ilyesmi, csak anyagi világ, akkor mivel lenne másabb az a világ,mintha létezik spirituális világ ?

Tehát bárkire hat egyáltalán az aura ?

Nem igazán tudom, hogy a tudomány és a spiritualitás hogyan függ össze, mert vagy a tudomány igaz,

vagy a tudomány és a spiritualitás is,tehát a tudomány az elsődleges.

Nem provokatív kérdéseknek szánom, én csak egyszerűen kíváncsi vagyok,

hozzáteszem nagyon rég óta érdekel a Spirituális Sátánizmus. Próbáltam is a meditációkat.

2013. aug. 25. 11:52
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Súr, én egy ideig spirituális sátánista voltam, habár a szerződést nem kötöttem meg, és eléggé igaz a leírásod !

Mondjuk az alap elv tetszik, hogy legyünk önmagunk, és fejlődjünk, ez abszolult tetszik, sőt a meditációk is.

A zsidókat azért kell gyűlölni elvileg, mert ők egy másik isten által teremtett faj. De fogalmam sincs hová tegyem ezt az egész "vallást" egy ideig nagyon tetszett, és reálisan hangzott minden része, de fogalmam sincs.. tehát én felnőtt ember vagyok, nyitott mindenre, de ezt nem tudom hová tegyem, egy részről nagyon igaz, egy részről viszont vannak dolgok, amik zavarnak (eleve összeesküvés elméletek vannak a fejemben).

2013. aug. 27. 10:50
 12/36 anonim ***** válasza:
Súr, te beteg vagy. Kérlek fejezd be!
2013. aug. 27. 15:11
 13/36 anonim ***** válasza:
Ja, és a kérdezőt sem ártana betenni egy elmegyógyintézetbe.
2013. aug. 27. 15:12
 14/36 anonim ***** válasza:
A kérdező raimhol, aki már 3 éve ezeket a kérdéseket ismételgeti.
2013. aug. 27. 15:13
 15/36 anonim ***** válasza:
Raimhol, ha meg fél évente visszatalálsz a sátanizmushoz, akkor ez egy jelzés is lehet számodra hogy sátanistának kell lenned, tehát ez az útat jelölted ki magadnak (a lelked). Jelenleg nem a helyes úton jársz, amin járnod kéne, és talán ezért nem hagy nyugodni a sátanizmus, mert ez a helyes út. Persze szabad akarat van, tehát nem muszáj a helyes útat járni.
2013. aug. 27. 15:54
 16/36 anonim ***** válasza:

" egy részről nagyon igaz, egy részről viszont vannak dolgok, amik zavarnak "

-ez a lényeg! ezek a kultuszok - kivétel nélkül - mind így vannak megalkotva.

Van egy okkult háttérhatalom, akik nagy ívben tesznek "istenre" és a "sátánra" is... ők tolják nektek ezeket a cuccokat.

-miért?

-azért, hogy még jobban megoszthassanak/atomizálhassanak/kaotizálhassanak benneteket.

-mi az egész lényege?

-mindig önmagatokról választanak le benneteket.

Kezdetben megy a nagy szöveg, hogy: "légy önmagad!" stb.,

később behódolsz és elfogadod a dogmákat, pitizel a hierarchiában fentebb lévőknek stb.

Csapda ez mind, egytől egyig. Mindegyikkel a lelketeket vadásszák le és az energiáitokat szívják (el).

Ha önmagatok által nem vagytok képesek önmagatokká válni, hogyan válhatnátok önmagatokká bárki más által?

Az "Enki", mint "spirituális sátán" imádata? hát az valami "kész őrület".

Az egész csak belemagyarázás.

Zakariás Sitchin megalkotta Jeruzsálemben a régi sumér/sémi akkád kor káoszelméletes, viszályelvű (!!!) verzióját,

erre mások (?) isteneket faragnak a káoszelmélet alakjaiból.

Az egész nem egyéb, mint fikció: nulla.

Nevetséges.

2013. aug. 28. 01:06
 17/36 anonim ***** válasza:
60%

Sziasztok!

"Tünete a vegetarianizmus" - ezt hogy kell érteni? Félreértés ne essék, nem vega vagyok, aki kikéri magának az állítást :))), csak érdekelne, hogy jön össze a kettő. Az állatok tiszteletével függ össze? Vagy a húsevésnek tulajdonítanak valamilyen személyes energia csökkentő hatást?

On:

Az aura dologhoz nem tudok hozzászólni, de minden vallással úgy szokott lenni, hogy x százaléka megfogja az embert, viszont a maradék százalék kipótlásához úgymond eladja a lelkét. Nem tudom, mennyire értherően írtam, késő van (vagy korán?) :), szóval, úgy értem, hogy ha tetszenek bizonyos momentumok, pl fejlődés, előre jutás stb, az még nem jelenti azt, hogy az adott vallás összes többi hozadékának is meg kell adnia magát az embernek. (De minek a körítés?) És ha 99%-kal azonosulni tudsz, és csak 1% a hozadék, az az 1% is ugyanolyan káros, mintha az arány fordított lenne, hiszen ugyanoda vezet: letér az ember a saját útjáról. Olyan meg egy vallással se lesz, hogy 100%-ban a sajátunknak érezzük. Ezért egyetértek azzal, aki írta, hogy csapda, de szerintem az összes vallás az, nem csak a spirituális sátánizmus. És azért kell ilyen sokféle, hogy ki-ki megtalálja a saját csapdáját, ráadásul így még az ellenségeskedés is meg van oldva, a gumicsonton rágódás - tehát, több legyet ütöttek egy csapásra. :) Bocs, ha megint offba mentem át. :)

2013. aug. 28. 04:46
 18/36 anonim ***** válasza:
Mr. Súr Ön egy beteg állat! Nem akarja még abbahagyni?
2013. aug. 28. 12:11
 19/36 A kérdező kommentje:

A spirituális sátánizmusban leírt mágiák viszont nagyon összetettek, és rengeteg oldalon keresztül (több száz oldalon) írnak meditációkat, amik viszont nagyon hasznosak. De nekem mindig vannak összeesküvés elméleteim, hogy mi van ha x meditációnál valójában energiát küldök valakinek, aki felszívja az energiámat ! :D

Az alap elv tetszik, de nem igazán vagyok képes elhinni a dolgokat, ha nem tapasztalom meg. És eleve honnan tudjam melyik a jó oldal ? Azt állítják a spirituális sátánisták, hogy övéké a teremtő isten, és a biblia találta ki a rosszat "róla" (kiforgatták a nevét stb). De mi van, ha ez hazugság, és valójában az igazi "gonosz" Sátánhoz társul az ember ? Nem tudhatom, csak egy egyzserű ember vagyok... A másik... Eleve azon is el kell gondolkodni, hogy ezeket az elveket tartva amiket tanít ez a tanítás mire juthat az ember/a társadalom, de már az is kérdés számomra, hogy mit fontosabb előtérbe helyezni, a társadalmat, vagy magunkat ? Ha belegondolunk ez elvi kérdés is.

2013. aug. 28. 12:50
 20/36 anonim ***** válasza:

"mi van ha x meditációnál valójában energiát küldök valakinek, aki felszívja az energiámat"

- a legtisztább energiákat a vallásos imádással és tisztelettel lehet leszedni (a fény-éter-t, ami a legtisztább és a "legfinomabb táplálék" a parazitáknak)

kérdező! értsd már meg végre, hogy

bármit választasz (itt: bármelyik vallást), valójában úgyis a poklot (itt: a parazitákat) választod!

Értsd meg! Senki mást nem lehet választani!

Vagy önmagadat választod, vagy a heteronokat (a parazitákat kívül).

Akit önnönmagától elvezetnek, azt valójában a "pokolba" - "szolgálni" vezetik el.

Ennyi.

Én tudom, hogy itt: a Földön tömegek vannak "becsatlakozva",

a szavam csak azokért szól, akiket még nem győztek le (="csatlakoztattak be").

2013. aug. 29. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!