Képes vagyok meditáció nélkül gerjeszteni az energiáimat?
Kérdező, Te egy barom vagy, hogy itt teszel fel ilyen kérdést, ahol biztosan nem számíthatsz normális válaszra, csak az olyan emberek fognak ideírni, akiknek üres az életük.
Visszatérve a kérdésre: Ha elég érzékeny vagy az energiákra, akkor ez valóban lehetséges. Viszont transzállapotban lenne az igazi. Azzal viszont vigyázz, hogy ne csináld túl sokáig, mert akkor túlterhelheted az idegrendszeredet, ami károsodáshoz vezet. Csak addig csináld, amíg úgy érzed hogy megfelelő és jól esik. Vizualizálj színt is minden belégzéssel, mondjuk az arany-fehér kezdetnek megteszi, esetleg elképzelheted ahogy záporesőként zúdul rád az energia, majd rögzítsd magadhoz akarattal és vizualizációval.
feher.farkas@tihi:
Ez egyáltalán nem nehéz, és bárki képes rá. Aki például sosem gyakorolt meditációt, viszont harcművészetet/jógát igen, akkor ez könnyebben fog menni neki.
Harcművész is vagyok valamiylen szinten. 8 évnyi harcművészeti taoasztalatom van ! De úgy értsd, hogy egy harcművészeti kiáltásnak mondjuk a hatszázszorosnyi energiáját tudom "generálni". Nem igazán tudom leírni...
Egyébként köszönöm a hazsnosabb tanácsokat, spirituális sátánizmus érdekelt egy időben, ott próbáltam meditálni, és transzba esni, és haszonlók.
Attól függ mit nevezel meditációnak. HA a tradicionális fogalmak szerint vesszük akkor:
a helyzet az hogy nagyon kevesen képesek igazi meditatív állapotba kerülni.
Ha meg tudod növelni az energia szintedet akkor használd arra az energiát hogy a jelenben legyél itt és most! És akkor előbb utóbb eléred a meditációt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!