Meditáció közben jelentkezett egy entitás, aki arra kért néha az én testemben lehessen, ezért cserébe rengeteg dologhoz és tulajdonsághoz hozzájuttat. Ti mit tennétek?
Fiatal korom óta érdekel a mágia, meditáció.
Sokszor volt már ilyen tapasztalatom, de most félek.Mi van ha igent mondok.
Próbára tettem a szellemet, és segített, fél éve már nem kell dolgoznom, és jó körülmények között élhetek.
Ti folytatnátok, vagy megijednétek ettől és abbahagynátok?
Rossz szándékú, de udvarias.
Képzeld el ha meg sem kérdez!
Próbára tetted a szellemet?Ezen mit értesz?Megkaptad tőle,hogy nem kell dolgoznod és jól élsz?
Mindennek ára van,méghozzá a nyerészkedésnek nagy.Inkább küzdj,persze időnként jó a pihenés,de nem örökké.Nem ezért vagyunk a földön,hogy ingyenéljünk.
utolsó , rátapintottál a lényegre,
ez volt az első kérésem felé, h ha mind igaz ,amit érzékelek, akkor legyen neki olyan anyagi látszata, h nagyon jól éljek!
de ezután félek, mit kellene tennem???
Azt teszed, amit akarsz. Van szabad akaratod.
Ő is a szabad akaratából segített neked. lsd:
41:28
Nem tartozol neki semmivel. Én megköszönném, az eddigi saját jószántából való segítségét, aztán határozottan elküldeném a fenébe.
1. Gondold át még egyszer alaposan, erőltesd az emlékezetedet!
2. Rájössz, hogy mindez nem történt meg, és hogy sajnos nem vagy különleges!
3. ????
4. Profit!
A 17:50-es csak azt írta,hogy nem hisz neked és képzelődsz,de mi gondoljuk,hogy ez sajnos nem így van.
Szóval hasznosat nem mondott,mert ha nem is igaz,nem ezt kellett volna mondania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!