Meditáció közben jelentkezett egy entitás, aki arra kért néha az én testemben lehessen, ezért cserébe rengeteg dologhoz és tulajdonsághoz hozzájuttat. Ti mit tennétek?
Fiatal korom óta érdekel a mágia, meditáció.
Sokszor volt már ilyen tapasztalatom, de most félek.Mi van ha igent mondok.
Próbára tettem a szellemet, és segített, fél éve már nem kell dolgoznom, és jó körülmények között élhetek.
Ti folytatnátok, vagy megijednétek ettől és abbahagynátok?
kedves utolsó.
kettő dolog kitűnik az írásodból és okfejtésedből.
fiatal vagy, és elég nagy hiányosságaid vannak.
úgy kezdtem az életem hogy pszichológiát végeztem , mielőtt az parapszichológia érdekelni kezdett volna, ezért is írom hogy elméleti hiányosságaid vannak.
a meditáció tárgya sok minden lehet.
lehet tudatos gondolatkiürítés az elméből, de lehet egy dolgon való meditálás.
igazság szerint ez is egy állapot , amit eltudsz érni, ennek is van egy sajátos agyhulláma, ha ilyen állapotban vagy, ezt mérhetnék géppel is, akkor a vizsgálódó személy számára is felismerhető lenne, hogy ebben az állapotban vagy.
na most...ha már olvastál...vagy hallottál tudati állapotokról, és állapotváltozásokról akkor a transz is ismerősnek kell hogy legyen.
nem a gugliból kell tájékozódni, mert rengeteg fals infó van fenn, ha ilyen téma érdekel, akkor érdemes szakkönyvekből szerezni az információt.
a transz állapot elő kapuja az egyfajta meditatív állapot, de innen nagyon sokfelé lehet menni, igazából ez már a parapszichológia tárgyköre lenne , kár is belemenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!