Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hartási kekszet & más tartós...

The Lizah Reloading kérdése:

Hartási kekszet & más tartós élelmiszert lehet a Sátánnak feláldozni?

Figyelt kérdés

Olvastam hogy kedvenc Sátánista zenekarom magas szintű spirituális tagjai "A banda énekese egy alkalommal beismerte, hogy mókusokat és más rágcsálókat szokott elevenen elégetni áldozatképpen" [link]

Arra gondoltam, hogy Én is áldozok a Sátánnak. A gond az, hogy nincsen szívem kis állatkákat elégetni elevenen, egyszerűen nem bírnám ki ezt a lelki fájdalmat, akit egy magas szintű Sátánista élvezettel csinál. Azonkívűl depis is vagyok :/

Viszont azt olvastam a Sátánista fórumokon leírásokban, hogy az amit mi táplálékként elfogyasztanánk ugyanúgy feláldozható a Sátánnak, mert az is teljes értékű áldozat, legfaljebb nem fogok magasabb spirituális szintet elérni egy ideig, mint a Decide együttes magas spirituális Énekese. Nekem rengeteg háztartási kekszem van itthon és konzerv élelmiszerem valamim abonett kenyerem és mivel anorexiás vagyok és keveset eszem, ezt most nélkülözni tudom. Mivel haraosan lejár a szabatossága így úgyis a kukában végezné. szerinted ha a Sátánnak feláldozom egy szertartás kereteiben, akkor ez elfogadható ? Jó ötlet? Szívesen veszi majd el? Ti mit áldoztok neki?

#sátán #átáldozat
2013. aug. 8. 21:30
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Ez a fogyatékos szórakoztat téged? Gratulálok, én inkább sírok ezen...
2013. aug. 9. 14:35
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

>Azok a konzumlányok akikkel orálisan érintkeztek koncertek után, megerősítették, hogy nem voltak körülmetélve.

lol

2013. aug. 9. 15:19
 23/33 anonim ***** válasza:
76%
Ez a "fogyatékos" inkább komoly művészt sejtet, aki virtuóza a fórumkamu műfajának. Nekem is bejön, szép faragvány, kell még ilyen! :D
2013. aug. 9. 19:19
 24/33 homo ludensz ***** válasza:
Hallgasd a zenéjüket ha neked bejön és élvezd mert az amit magukról alakítanak ki az is csak egy imázs. Ők sátánistának nevezik magukat vagy napimádónak ha azzal különböznek vagy kitűnnek a középszerűségből azt a menedzserük intézi.Ha jó a zenéjük és neked tetszik esetleg egy életérzéssel is társul akkor ne áldozz fel semmit csak engedd magadon átáramlani a ritmust.Az emberi fantázia kimeríthetetlen mint a cselekedeteink is azok.
2013. aug. 11. 19:22
 25/33 anonim válasza:
Te egy nagyon beteg ember vagy :DD Ha ezt viccből írtad,akkor is,de ha nem,akkor még inkább...Egy biztos,feldobtad a napomat :DD
2013. aug. 29. 20:36
 26/33 anonim ***** válasza:
És ha a Sátán nem anorexiás és nem akar fogyókúrázni?Akkor mire megy a házastársi kekszeddel?Szerintem csinálj neki pár zsírosdeszkát is,mert kekszrágcsálással nem biztos, hogy jóllakik.
2013. aug. 29. 22:14
 27/33 A kérdező kommentje:
Azóta felgyülemlett nagy mennyiségű háztartási, háziállat takarmány is, mely így került hozzám http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__4713911.. Ezt is fewl kéne áldozni Sátánnak, mert már nagyon fáj a pocim tőle és kidobni nem akarom. Jó lesz?
2013. szept. 6. 17:23
 28/33 anonim ***** válasza:
Jó hát! Ne egyél ilyen butaságokat, mert nem csak a pocid fog fájni tőle, hanem még beteg is lehetsz. Inkább maradj a háztartási keksznél, az finom és kíméli az emésztőrendszert. Aztán ha jobban vagy, jöhetnek a konzervek (ne aggódj, gyakorlatilag sosem romlanak meg), egyél csak rendesen, hogy elmúljon a csúnya-csúnya anorexiád, kis Anunnaki ;)
2013. szept. 6. 23:06
 29/33 anonim válasza:
Titeket kellene feláldozni debil barom sátánisták!
2013. szept. 7. 01:14
 30/33 A Fekete ***** válasza:
Az étel jó. Ajánld fel, kérd az áldását és edd meg. Így Ő a részed lesz. (ez a fekete áldozás)
2013. szept. 7. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!