Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hartási kekszet & más tartós...

The Lizah Reloading kérdése:

Hartási kekszet & más tartós élelmiszert lehet a Sátánnak feláldozni?

Figyelt kérdés

Olvastam hogy kedvenc Sátánista zenekarom magas szintű spirituális tagjai "A banda énekese egy alkalommal beismerte, hogy mókusokat és más rágcsálókat szokott elevenen elégetni áldozatképpen" [link]

Arra gondoltam, hogy Én is áldozok a Sátánnak. A gond az, hogy nincsen szívem kis állatkákat elégetni elevenen, egyszerűen nem bírnám ki ezt a lelki fájdalmat, akit egy magas szintű Sátánista élvezettel csinál. Azonkívűl depis is vagyok :/

Viszont azt olvastam a Sátánista fórumokon leírásokban, hogy az amit mi táplálékként elfogyasztanánk ugyanúgy feláldozható a Sátánnak, mert az is teljes értékű áldozat, legfaljebb nem fogok magasabb spirituális szintet elérni egy ideig, mint a Decide együttes magas spirituális Énekese. Nekem rengeteg háztartási kekszem van itthon és konzerv élelmiszerem valamim abonett kenyerem és mivel anorexiás vagyok és keveset eszem, ezt most nélkülözni tudom. Mivel haraosan lejár a szabatossága így úgyis a kukában végezné. szerinted ha a Sátánnak feláldozom egy szertartás kereteiben, akkor ez elfogadható ? Jó ötlet? Szívesen veszi majd el? Ti mit áldoztok neki?

#sátán #átáldozat
2013. aug. 8. 21:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

>kedvenc Sátánista zenekarom magas szintű spirituális tagjai

Ezen igen jót röhögtem.

Kicsi szívem, eléggé butusnak tűnsz, de aranyosnak is, örülök, hogy nem bántos az állatkákat. Edd csak meg szépen a kekszet és a konzerveket.

2013. aug. 9. 09:20
 12/33 anonim ***** válasza:
Keksz, abonett, tartos élelmiszer teljesen alkalmatlanok. Felejtsd el!
2013. aug. 9. 09:29
 13/33 anonim ***** válasza:

Úgy tudom a pilótakekszet szereti.

Negyed kiló és örök életet és 10 milliárdot ad.

...ja és mellesleg te irányíthatod majd a világot.

2013. aug. 9. 10:14
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Áldozz fel szilvásbuktát, mert azt a Sátán is szereti.
2013. aug. 9. 10:30
 15/33 Antimod ***** válasza:
100%
Aki magas spirituális szinten van, az tiszteli az életet, nem pedig feláldozza a semmiért. Erről ennyit.
2013. aug. 9. 11:20
 16/33 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom, mikor szórakoztam utoljára ilyen jól :d
2013. aug. 9. 12:00
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

# 10:

Bibliát olvastad-e? Ott még a saját gyereküket is feláldozták volna, ha Isten hagyja.

Tessék forrás, és kösz, hogy lehülyéztél, mielőtt utánanéztél volna:

[link]

(Egyébként megsúgom, hogy ezek a zenekarok is általában nem sátánisták, hanem zsidók... azért szoktak állatokat áldozni.)

Az igazi sátánizmus nem áldoz állatot, mert minden élőt szentként tisztel.

2013. aug. 9. 12:17
 18/33 A kérdező kommentje:
Nem lesz Sátán nagyon zabos, hogy amit áldozok az lejárt ? sajnos a keksz is már dohos :/ Össze van ragadva. Tartaléknak vettem úgyis. A Sátánista site szerint lehet ételt áldozni, főleg ha aki ezt teszi akadályoztatva van élő állat/ember áldozásában. Most Én pl depis és lelki dolgok miatt. Viszont az van benne leírva, hogy teljes értékű étel legyen, amit Te is megennél. Sajna ezek a konzerv ételek már lejártak és nem enném meg. Most mi legyen ?
2013. aug. 9. 12:34
 19/33 A kérdező kommentje:
Nem mellesleg megjegyzem, hogy a Decide együttes tagjai tőzsgyökeres Sátánisták és nem Zsidók !! Származásuk szerint sem. Azok a konzumlányok akikkel orálisan érintkeztek koncertek után, megerősítették, hogy nem voltak körülmetélve.
2013. aug. 9. 12:36
 20/33 anonim ***** válasza:
88%
A kérdés nyilvánvalóan kamu, viszont remekül szórakoztató. :)
2013. aug. 9. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!