Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Élelmiszert nyomtatni?

Élelmiszert nyomtatni?

Figyelt kérdés

Nem elírás,tényleg. Nekem az állam leesett. Hirtelen az űrkorszakba kerültünk? Eddig ez a legvadabb fantáziafilmekben volt.

Élelmiszert nyomtatni,ami 30 évig eláll? Tényleg ilyen van?? Mi a véleményetek róla?

[link]

2013. jún. 17. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt hívják a süketség netovábbjának!Még elképzelésnek is buta! Egyszer mi az ökör édesanyjának kellene elállni nem tudom meddig.Óriási energiabefektetéssel porítani majd abból készíteni ételt ami 100x annyiba kerül mint hagyományosan,semmi értelme! Már kitalálták az űrhajósoknak való ételt ez nem haladás hanem visszafejlődés lenne!Halott ötlet még több pénzt kidobni!
2013. jún. 17. 20:04
 2/5 anonim ***** válasza:
jaja van ilyen! Úgy hívják a nevit hogy HOAX.
2013. jún. 17. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Amúgy is sokba kerül az űrhajózás nem véletlen hogy az olcsóbb orosz módszerrel mennek az ISS-re fel, akkor még az ételen is költséget növelnének?
2013. jún. 17. 20:26
 4/5 A kérdező kommentje:

Ha elolvassátok, az is ott van, hogy nemcsak az űrhajósoknak szánják ezt a technológiát, hanem a globális éhezést is ezzel akarják majd megoldani.

Hát én meg nem ennék egy nyomtatott pizzát, ami 30 évig eláll. Egyszerűen borzadok tőle. Ezt hogy dolgozná fel az emberi szervezet??

2013. jún. 17. 22:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Dehogyis hoax, azaz nem kacsa. Látom, nagyon divatos mindenhová beírni ezt. Jobb szórakozásod nincs?
2013. jún. 17. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!