Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ki számít sátánistának?

Ki számít sátánistának?

Figyelt kérdés

Most ahogy olvasgatam - inkább átfutottam - konkrétan valami sátánista tréninget, nem tűnnek túl rossz embereknek, inkább csak spirutálisan nyitottabbaknak.

Ők csinálnak akármilyen rituális áldozatokat? (ezt elvetem)

Illetve csak, hogy tisztázzuk: mások befolyásolását mágikus úton szintén elvetem.

Én beláttom, hogy miért van szükség, negatív és pozitív lényekre/dolgokra az Univerzumban.(amit én nem értek az a nagy miért? hogy mi értelme úgy az egésznek, de ez nem is igazán tartozik a kérdéshez)

2013. júl. 24. 03:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

ma 23:05

Nincs semmiféle áldozat, és nem is ártunk ok nélkül senkinek, sőt, mi sem szarunk büdösebbet mint egy más vallású. Ezeknek a sátánizmushoz semmi köze.

Aki Sátánista elveket vall, de Sátán "nem kell neki", az nem Sátánista, maximum kontár, tudatlan, vagy hívjuk ahogy akarjuk. A Sátánizmushoz szükséges Sátán.

2013. júl. 25. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!