Ki számít sátánistának?
Most ahogy olvasgatam - inkább átfutottam - konkrétan valami sátánista tréninget, nem tűnnek túl rossz embereknek, inkább csak spirutálisan nyitottabbaknak.
Ők csinálnak akármilyen rituális áldozatokat? (ezt elvetem)
Illetve csak, hogy tisztázzuk: mások befolyásolását mágikus úton szintén elvetem.
Én beláttom, hogy miért van szükség, negatív és pozitív lényekre/dolgokra az Univerzumban.(amit én nem értek az a nagy miért? hogy mi értelme úgy az egésznek, de ez nem is igazán tartozik a kérdéshez)
Kedves kérdező.
"Én beláttom, hogy miért van szükség, negatív és pozitív lényekre/dolgokra az Univerzumban"- nem szükségnek nevezném ezt. Mert ezek valós dolgok, Jézus él, az Isteni csodák és a Biblia igazi, valóságos dolog. A keresztények Istennel élnek közösségben, benne hisznek, mert nagy az Ő kegyelme, Jézus-pedig ha befogadod a szívedbe, és ha a kezébe teszed az életedet-, minden nap érezheted a jelenlétét, hogy nem vagy többé egyedül. Ő kegyelmes, hűséges, segítő, megbocsájtó, szeretete ÉLŐ.
A sátánisták nem keresztények, ők a gonosz mellett voksolnak, a sötétséget szolgálják...nem értem miért, de azt kívánom, hogy Isten fénye töltse be a szívüket, mert nem az a jó út, amin ők járnak.
Itt a GYIK-en teljesen felesleges feltenni ilyen kérdést, mert csak elvakult gyökerektől kapsz csak választ, ahogy fentebb láthatod.
Ha érdekel a téma privátban válaszolok a kérdéseidre.
Gondolom a spirituális Sátánizmusra gondolsz, nem a LaVey féle ateista sátánizmusra.
Semmiféle áldozat nincs. Tiszteljük az élet minden formáját.
"Mások befolyásolása" sem épp abban az értelemben létezik, mint amire most te gondolsz.
De a legnagyobb tévhit, hogy az egész a kereszténység fikázására lett kitalálva, mint ahogy az első nyomorék válaszoló írta. Sátánizmus már az ősi időkben létezett, ez egy békés, természettel harmóniában lévő vallás. Az ősi vallások mind sátánizmuson alapultak a kereszténység megjelenése előtt. Utána kiirtottak majdnem mindenkit.
De ha részletesen érdekel a téma, tényleg privátban kérdezd meg egy Sátánistától, mint az előző, de akár nekem is írhatsz, vagy keresd fel a Zoboleh nevű válaszolót itt az oldalon, ő többet tud itt bárkinél.
ma 16:31
Mi a bajod a pentagrammal? Azt is használták már az ősi vallásokban.
"Ők csinálnak akármilyen rituális áldozatokat? (ezt elvetem)
Illetve csak, hogy tisztázzuk: mások befolyásolását mágikus úton szintén elvetem. "
Lényeg az hogy a sátánizmushoz nem kell sátán. Aki ezen elvek szerint munkálkodik az sátánista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!