Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mikortól számít valaki boszork...

Mikortól számít valaki boszorkánynak?

Figyelt kérdés

Ma már mindenkire mondhatják, egyszerű jósokra, gyógyítókra, wicca főpapnőkre, olyanokra akiket érdekel az okkultizmus, mágia. Már azt is boszorkánynak nevezik, aki hallgat az intuícióira, és jó megérzései vannak.

Itt is érvényes az a filozófia, hogy ,,az vagy aminek gondolod magad"?

Persze a mágia-tanfolyamok, wicca sulik adnak róla papírt, hogy ha letetted ezt meg ezt a vizsgát, akkor mától boszorkány vagy, bár lehet hogy a tanfolyam előtt évtizedekkel, már foglalkoztál ezzel.

De ki manapság az igazi boszorkány? Mikortól lesz az?

2011. júl. 31. 17:50
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
köszönöm, majd vigyázok. :)
2011. júl. 31. 18:07
 2/24 anonim válasza:
Aki az,az egyszerűen rájön.
2011. júl. 31. 19:24
 3/24 A kérdező kommentje:
úgy érted,belül érezni fogja?
2011. júl. 31. 19:29
 4/24 anonim ***** válasza:
61%
Nem érezni, tudni fogod. De ahhoz hatalmas akaraterő és normális források kellenek hogy magasabb spirituális szintre lépj.
2011. júl. 31. 19:51
 5/24 A kérdező kommentje:
Fisz, a meditáció gyakorlásával sikerülne?
2011. júl. 31. 19:55
 6/24 anonim válasza:
100%
Úgyértem rájössz magadtól.Én sosem tanultam ilyesmi tanfolyamot,de azt tudom hogy ha valakire nagyon haragudtam,és rosszat kívántam neki az bekövetkezett.A jó is bekövetkezett.Tudatosultam vele,hogy nem lehet minden véletlen,és intenzíven tudom mozgatni a belső erőmet,ami amúgy mindenkinek van.
2011. júl. 31. 20:05
 7/24 anonim ***** válasza:
Ha ugyanannyit nyom, mint egy kacsa.
2011. júl. 31. 21:17
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előzővel: Ha ugyanannyit nyom, mint egy kacsa akkor fából van, tehát boszorkány.
2011. júl. 31. 21:32
 9/24 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező, csakis meditációkkal sikerülhet, de a jóga sem árt (kizárólag a meditáció mellett nem önmagában) viszont ha kihagysz akár egy nap meditációt is, akkor visszaesel, tehát ezért kell a kitartás.
2011. aug. 1. 10:46
 10/24 anonim ***** válasza:
Nem tudtad? 11 éves korodban kapsz egy levelet a Roxfortból, hogy felvételt nyertél. Na onnantól. :)
2011. aug. 2. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!