Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mikortól számít valaki boszork...

Mikortól számít valaki boszorkánynak?

Figyelt kérdés

Ma már mindenkire mondhatják, egyszerű jósokra, gyógyítókra, wicca főpapnőkre, olyanokra akiket érdekel az okkultizmus, mágia. Már azt is boszorkánynak nevezik, aki hallgat az intuícióira, és jó megérzései vannak.

Itt is érvényes az a filozófia, hogy ,,az vagy aminek gondolod magad"?

Persze a mágia-tanfolyamok, wicca sulik adnak róla papírt, hogy ha letetted ezt meg ezt a vizsgát, akkor mától boszorkány vagy, bár lehet hogy a tanfolyam előtt évtizedekkel, már foglalkoztál ezzel.

De ki manapság az igazi boszorkány? Mikortól lesz az?

2011. júl. 31. 17:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Olyan illuziorombolo vagy. Fogalmad sincs az okkultizmusról. Mindig csak a darwin, és a száraz tények.
2011. aug. 20. 20:24
 22/24 anonim ***** válasza:

Jaa, én kérek elnézést, hogy tényekre alapozok felvetéseket és nem csak úgy kitalálok valamit.

Tudom én, hogy unalmasnak tűnik a "rideg valóság", de ebben élünk úgyhogy ehhez kell alkalmazkodni.

2011. aug. 20. 20:34
 23/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ajánlom figyelmedbe:

A Hermit Könyvkiadó gondozásában megjelent : Gerald B. Gardner: A boszorkányság eredete című könyvet.

2011. aug. 21. 10:11
 24/24 anonim válasza:
52%
aki úgy tud babfőzeléket enni hogy közben szarik és 2345 seprője van !
2011. aug. 31. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!