A pokolra jutsz, ha a sátánt imádod, és a lelked az örökkévalóságig ott fog lángolni a tüzes verem legalján. Azért sátán a sátán, mert gonosz. Nem tiszteli és nem vigyáz a követőire. Nem is értem, mit akarsz...?
2013. júl. 20. 19:38
12/18 anonim válasza:
Utolsó te ezt honnan tudod? Minden elhiszel ami a bibliában van? Az egy szennylap...
2013. aug. 18. 20:44
13/18 anonim válasza:
Ha nem szeretnél ilyen gyökér maradni a témával kapcsolatban, hogy GYIK-en kérdezgeted akkor olvasd el ezeket: [link] , [link] A keresztényeknek meg ezt ajánlom: [link] . Itt bizonyított dolgok vannak.
2014. júl. 8. 21:19
14/18 anonim válasza:
A sátán azt segiti ki benne hisz! A SÁTÁN tesz sok mindent isten semmit lást a temetőben az uj szülötteket azt mind isten ölte meg! ÉN mióta hiszek a sátánban egyre nagyobb az akarat erőm akármit elérek ha akarok 21 éves vagyok 2 évvel ezelőtt az istenben hittem semmit nem tett! mióta a sátán oldalára áltam nem érdekel jussak a pokolba de az életemet boldogan élhessem akik rosszat akartak nekem azok nak azóta boldogtalan életük lett!Nem viccelek ez télleg igy van mióta a sátánban hiszek! sokan félnek is tőlem azóta mert nem értik,hogy mien erőm van persze nem azt csinállok amit akarok én se mert sokszor hallom a nagy úr LUCIFER-t és küldetéseim vannak az életben nem hiába élek mint a sok isten imádó ja ha már itt járunk még is az isten imádók mondják leg töbször hogy a isten ...
meg stb mink a sátánt szolgáljuk nem szidjuk hisz ki benne hisz segiti nem mint aki az istenben hisz!
2014. okt. 28. 15:46
15/18 anonim válasza:
Aki a gonoszt imádja pokolra jut. Lángolni fog minden sátánista az örökkévalóságig. A Bukott Angyal gondoskodik róla, hogy szenvedjenek, amiért ostobák voltak.
2014. nov. 27. 19:08
16/18 anonim válasza:
Természetesen. Inkább ébredj! Mind a két oldal. Keresed az igazságot... a kereszténység felé fordulsz majd, vagy örökké ottmaradsz vagy rá jössz elnyomásukra és az ezotériát és okkultot tanulmányozod, majd a sátánizmusra bukkansz és egy kicsivel több tudást adnak rájössz, hogy hogyan nyomnak el minket a kereszténység oldalának istenei az elnyomóink és azt hiszed, hogy a másik oldal, Enki(sátán) oldala velünk van. Az tény, hogy enlil és enki háborúztak az özönvíz utáni időben és enki nagyon sokat segített az embereknek teremtményeinek, de annunaki, nibiru-ról származik és nem szállt szembe a népével csupán rabszolgák miatt. Mind a két oldalt ők uralják. Ha az egyikből eleged lesz át mész a másikhoz ahol sok tudást adnak, de csak bizonyos mértékig. Nem tűnt fel, hogy folyamatosan ellenőrizni akarják fejlődésedet. a beavatási szertartás, az őrződémon és egyebekkel. Segítő fejlett földönkívüliek, miért akarnának szertartásokat, és, hogy istenként tiszteld, őket? Ezek ugyanazok. Vagy az nem tűnt fel, hogy beelzebub másik neveken baál, vagy ENLIL Enki testvére akivel versenyeztek a trónörökösök között van, miközben az ő fiát ninurtát hívták a zsidók jehovának, vagy jahvénak? A keresztények is enlilt imádják, csak úrnak szólítják. Tehát, ha belzebuub a főellenség akkor miért van benne a 4 trónörökösben. Ébresztő!
2014. nov. 28. 23:29
17/18 anonim válasza:
A lényeg, hogy ne higgyetek az annunakiknak . Mind a két oldat ők uralják. Ne ők adják neked az információt hanem fejlődj, majd a régi szörnyű dolgokat megnézheted, asztrálutazással.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!