Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Egy jokeresztény embert is...

Egy jokeresztény embert is beszippanthatnak a sátáni erők?

Figyelt kérdés
2012. nov. 12. 19:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
85%
Akkor nem, ha behinti magát liszttel.
2012. nov. 12. 19:08
 2/23 A kérdező kommentje:
liszt? a szenteltvíz nem hatásosabb?
2012. nov. 12. 19:10
 3/23 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Mert a szenteltvíz igazából alkohol és a sátán szereti az alkoholt :)
2012. nov. 12. 19:14
 4/23 anonim ***** válasza:
65%
Nem szippanthatják be, mert ahhoz feltétel a gondolkodás képessége, ami a "jókeresztény embereknek" valljuk be nem erősségük (ellentétben a copypaste-tel).
2012. nov. 12. 19:18
 5/23 anonim ***** válasza:
63%
Á dehogy,sátán okos nem akarja az imaként ismert halandzsát naponta több ezerszer hallani.
2012. nov. 12. 19:34
 6/23 anonim ***** válasza:
72%
Hogy őszinte legyek én rosszabb embereknek ismerem azokat az embereket akik templomba járnak... sokkal irigyebbek, zsugoribbak, hazudósabbak és a legfontosabb h idétlenül beképzeltek... az meg csak a másik dolog h nem lehet nekik semmit elmondani mert nem gondolkoznak el semmin.
2012. nov. 12. 19:37
 7/23 Zsizsik666 ***** válasza:
79%

Beszippanthatja, a budiszippantós kocsi sem válogat a sz@rból.

Te nagyon hülye! Igen, a liszt a megoldás, s még meg is kérdezed :/

2012. nov. 12. 19:40
 8/23 Jézus :) ***** válasza:
71%
Nem a kereszténységed miatt nemfog beszippantani a Sátáni erő, ha nem a hited akadályozza meg, és az akaraterőd. Saját magadtól kell félned, ha egód elhatalmasodik, mer eszresem veszed, hogy hatalmába kerített.
2012. nov. 13. 08:53
 9/23 anonim ***** válasza:

Felejtsd is el ezt a babonaságot sürgősen!

nincsenek semmiféle rossz erők, csak az emberi aljasság létezik,- tehát ne bízzál meg mindenben és mindenkiben azonnal-- először ismerd meg az illetőt, és gondolkodj, hisz végső soron ember vagy nem de?

2012. nov. 13. 17:18
 10/23 anonim válasza:
Sok szamárság van itt a válaszokban. A szentelvízt sós víz, semmi köze az alkoholhoz. A keresztény ember semmivel sem gondolkodik kevesebbet vagy rosszabbul, mint azt egyesek hiszik, és nem is rosszabbak a nem hívőknél. Más normák szerint élnek. Ha azokat a normákat megszegik, semmivel sem jobbak a nem keresztényeknél. Keresztények között van sokféle felekezet, kérdés a kérdező melyikbe tartozik. Szekták esetében valóban előfordul hogy a vezetők nemcsak eltávolítják a családjától érzelmileg és gyakorlatilag is, de elveszik a pénzét, és a végén tényleg úgy érezheti magát, hogy annyira összezavarták az elméjét, hogy a pokolban van. Jézus azt mondta Péter apostolnak: Rád bízom Egyházamat, és a pokol kapui sem vesznek rajta erőt. Javasolom a római katolikus egyházat. Engem nem neveltek vallásosnak, sőt!!! Felnőtt koromban tértem meg a Bibliához, és Istenhez, és nem bántam meg. A protestantizmus nem vonzott. Így ma már megöregedve nem bántam meg hogy a katolikusok között vagyok. A közösség segít abban, hogy a sátán a lehető legkevesebbet ártson. A magány, a tudatlanság, az elkeseredettség, és a rosszindulatú emberek sokat tudnak ártani. Az embernek mégis őriznie kell magában a jóságot. Jézus mondja: A bűnök elhatalmasodásával sok szívben kihűl a szeretet, de aki állhatatos marad mindvégig, az üdvözül. (Mt. 24, 12)
2012. nov. 14. 11:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!